Utallige muligheder med folie
27. april 2021

Skab opmærksomhed med foliedekorationer

Folie kan anvendes til et utal af formål og kan klæbes på træ, mursten, glas, beton, gips, metal og meget mere.
Det er typisk med printede billeder eller grafikker og kan anvendes som kreative udsmykninger i kontormiljøer, til at styrke et salgsområde i en butik, visualisering af firmaets værdier eller som dekoration på et førerhus til en truck.

I samarbejde med Volvo Trucks og heavy metal bandet In Flames har Nonbye således været involveret i udvikling af en unik løsning til foliering af FH16 lastbilskabine. Efter en tæt dialog om forskellige printmetoder, folievalg, plotterskæring og endelig produktion samt montage blev resultatet med stor stolthed vist på Sweden rock festival i  2018.

”Ideen var at skabe en olielignende baggrund til kablerne, hvorfor bunden er trykt på sølvkrom folie,” fortæller projektleder Sara Olsson. ”Kablerne er trykt ”solidt” oven på et kabekaos som kontrast til toppen, som ligner en mørk, stilfuld forstærker. Her har vi folieret med læderimitation. På dørene er In Flames logoet produceret negativt på folien, så lakken fremstår stilfuld og diskret.”

Et par af fordelene ved bilreklame

  • Høj synlighed
  • Mange kreative designmuligheder
  • Lav kontaktpris
  • Kræver ingen vedligeholdelse (kun bilvask)

Reklame på biler laves på selvklæbende folie, som printes eller udskæres. Kvalitetsfolier er udviklet til at kunne tåle de fleste stresspåvirkninger lige fra vaskehaller til benzindryp og bilgasser.

Nonbye kan hjælpe med at udarbejde det helt rigtige design til jeres reklame på biler, som understøtter den visuelle identitet. Vi har en database med alle tilgængelige bilmodeller og kan tilpasse layoutet specielt til jeres behov.

Den bedste folie er også miljøvenlig

Vi rådgiver jer også om det rigtige folievalg og montering.

Nonbye er således den eneste producent i Danmark, som kan yde den maximale 3M MCS-garanti på det totale slutprodukt.

Vi printer i miljøvenlig PVC-fri folie (med UV-farver godkendt af legetøjsindustrien og kan opfylde de strengeste krav til miljø og sikkerhed)