Unikke brikker giver et stærkt grafisk team 
4. marts 2022
Unikke brikker giver et stærkt grafisk team - Nonbye

Mød vores grafiske team som er en stærk kombination af unikke brikker. Hver enkelt medarbejder har særlige egenskaber og samlet giver det en stærk enhed.  Vi har gennem de sidste år styrket og udbygget vores grafiske kompetencer i takt med, der er kommet nye kunder og opgaver til. Her har vi haft særlig fokus på at samle kompetencer, som kan supplere hinanden – og få tingene til at ske.

Mød teamet her

Systematiker – og vores nyeste stjerne
Camilla Damskov Overgaard Frederiksen er rutineret grafiker med stor ordenssans. Hun elsker system i tingene, hvilket både vores kunder og teamet har stor glæde af. Når vi andre i teamet har travlt med at tænke skævt, udfordre og gå i detaljer sørger Camilla for, at alle regler og manualer er overholdt.

Sprællemanden
Jønne Rantzau har over 30 års erfaring fra reklamebranchen. Han har et stærkt grafisk blik og en bred kompetencepalette. Jønne er altid klar til at byde ind med skæve og utraditionelle ideer – hvilket medvirker til, vi aldrig går i stå i de fælles kreative processer.

Æstetikeren
Lena Hammelev Krogsgaard er uddannet industriel designer og har stor erfaring som grafiker. Lena har blik for det feminine og detaljen. Det kommer både kunder og teamet særligt til gode, når det handler om at skabe en god følelse i et indendørs miljø.

Udfordreren
Jan Graus Sørensen er vores design og marketingchef.  Han har over 35 års erfaring med udvikling af visuelle identiteter, skilte, kædeprofilering for store og små virksomheder. Han udfordrer gerne vanetænkningen for at give kunderne særligt værdifulde løsninger.