STARK indvier vores in-house montage

29. juli 2021
Bilreklame bliver monteret på Stark bil

Vores nye lokaler i Tåstrup rummer også muligheden for, at vores montører kan arbejde in-house med montage af folie og tage en hurtig afklarende dialog med vores grafikere og projektledere, hvis der skulle opstå behov for det.

To værkstedsbiler fra STARK har netop indviet de nye lokaler og fået monteret bilreklame, hvor vi har dekoreret dem med PVC-fri folie produceret i Odder. ”Vi har arbejdet videre med kundens udkast til layout og fået det tilpasset til bilerne og den valgte folie,” fortæller projektleder Kim Christiansen. ” De mobile værksteder er nu klar til at rulle ud til  STARKs kunder, som kan leje dem på dagsbasis.”

Nogle af fordelene ved autofoliering

  • Høj synlighed
  • Mange kreative designmuligheder
  • Lav kontaktpris
  • Kræver ingen vedligeholdelse (kun bilvask)

Reklame på biler laves på selvklæbende folie, som printes eller udskæres. Kvalitetsfolier er udviklet til at kunne tåle de fleste stresspåvirkninger lige fra vaskehaller til benzindryp og bilgasser.

Nonbye kan hjælpe med at udarbejde det helt rigtige design til jeres reklame på biler, som understøtter den visuelle identitet. Vi har en database med alle tilgængelige bilmodeller og kan tilpasse layoutet specielt til jeres behov.

Den bedste autofoliering er også miljøvenlig

Nonbye rådgiver om det rigtige folievalg og montering på bilerne.

Vi printer i miljøvenlig PVC-fri folie (med UV-farver godkendt af legetøjsindustrien og kan opfylde de strengeste krav til miljø og sikkerhed).

Nonbye er desuden den eneste producent i Danmark, som kan yde den maximale 3M MCS-garanti på det totale slutprodukt.