Smukt PVC-frit folierede vægge skaber inspiration og sætter dagsorden

13. september 2022

Vedvarende energi står højt på dagsordenen på Aalborg Universitet både inden for forskning, uddannelse og i det daglige arbejde. Reduceret energiforbrug, bæredygtigt byggeri, affaldssortering og mere vild natur er nogle få af de mange forskellige tiltag i Aalborg Universitets grønne omstilling, som er en naturlig del af hverdagen for ansatte og studerende.

Nye smukke vægdekorationer med billeder fra naturen og af bæredygtige energiløsninger skal fremover medvirke til at skabe ny inspiration- og fastholde fokus på området for universitetets studerende, medarbejdere og besøgende.

Kunden har naturligvis valgt en PVC-fri folie til de nye foliedekorationer som Nonbye har produceret og monteret for kunden.

”3M’s PVC-frie folier indeholder ligeledes 60 procent mindre opløsningsmiddel end traditionelle selvklæbende folier og er bygget op omkring bio-baseret materiale,” fortæller projektleder Mads Stentoft Jensen. ”Derfor var det også den helt rette løsning her på Universitetet.”

Et par af fordelene ved selvklæbende folie

  • Logo-markering på facade og vinduespartier
  • Sælge mere ved at tiltrække større opmærksomhed
  • Skabe en stærkere visuel identitet

Foliedekorationer er billeder og grafik printet på- eller udskåret i selvklæbende folie og kan opklæbes på stort set alle faste overflader. Nonbye kan hjælpe jer med at se de utallige muligheder, og hvordan de produceres. Vi klarer også opsætningen uden store gener for jeres daglige drift.

Hvad koster selvklæbende folie?

Selvklæbende folie kan udformes på mange måder, og prisen kan derfor variere meget. Følgende faktorer har indflydelse på den endelige pris:

  • Størrelse og antal
  • Materialer
  • Foliekvalitet og garanti
  • Monteringsforhold
  • Leveringstid
Garanti

Nonbye er den eneste autoriserede 3M-producent i Danmark og kan tilbyde totalgaranti, som dækker alle direkte omkostninger. Nonbye er 3M MCS-certificeret og kan levere selvklæbende folie med 3M’s mest omfattende totalgaranti.

Vi er ISO 9001 & 14001 certificeret