Smuk dekorering af Tiny Offices firmabil

20. maj 2020

Tiny Office er udviklet af Jonas “Pindhund” Hallberg. Tiny Office kan bygge ALT på hjul. Fra drivhus til advokatkontor, fra tankstation til forsamlingshus. Alt kan skaleres ned til essensen af det, det er – og sættes på hjul. 

Det er vigtigt også at være flot kørende, når jeg kommer rundt med de forskellige Tiny Offices,” siger Jonas Pindhund. ”Dermed præsenterer den vogn, jeg kommer kørende med, sig også meget bedre. Jeg samarbejder fast med Nonbye om krævende skilte -og folieringsopgaver til de nye Tiny Offices, og jeg har også på denne opgave været yderst tilfreds med samarbejdet. De har rådgivet om skaleringen af dekorationen på min firmabil, så den har fået den helt rigtige størrelse – og efterfølgende også været ansvarlige for produktion og montage af folien.