Ses jeres facadeskilt også i de kommende mørke perioder?

29. september 2021

Et facadeskilt er meget mere end et skilt.

Format, placering, materialer, farver, størrelse og ikke mindst den rigtige lyseffekt er alt sammen med til at sende et signal om, hvad der venter indenfor. I kan derfor tiltrække – men også skræmme –  jeres kunder ved hjælp af det rigtige facadeskilt.

På vores nye adresse i Tåstrup ønskede vi stor synlighed på den pæne måde, hvilket blev udført ved hjælp af fremadrettet LED lys.

Der er så mange muligheder alene indenfor lys, såsom Coronalys, frontlys kantlys og kombination mellem disse. Hos Nonbye arbejder vi også dagligt med dette i forhold til kundernes brand, produkter, bygninger og krav fra myndigheder.

 

Vil du nørde videre i de forskellige typer af lyseffekt, så læs med her:

Få en skarp effekt med det rigtige valg af lys
De enkelte typer af lyseffekt kan laves i alle tænkelige størrelser og farver. Jeres valg bør være med til at understrege jeres visuelle identitet og differentiere jer i forhold til konkurrenterne.

Frontlys
Frontlys giver en skarp aftegning af logoet eller bogstaverne på skiltet. Med frontlys effekten kommer lyset ud af fronten på logoet.

Kantlys
Kantlys bruger selve kanten af bogstavet eller logoet som lysflade. Denne lyseffekt kaster et lysskær på en eventuel baggrund, der så vil bløde logoet lidt op. Uden en baggrund op mod logoet eller bogstaverne vil kanten stå skarpt aftegnet.

Corona-effekt
Den elegante Corona-effekt kaster et blødt lys bag og rundt om bogstaverne eller logoet og giver en blød ring af lys på baggrunden. Denne effekt virker kun, hvis der er en baggrund bag logoet.

Kombination kantlys og frontlys
En kombination af kantlys og frontlys giver et skarpt aftegnet facadeskilt med meget lys. Denne kombination er specielt velegnet til logos, der består af en geometrisk form i en farve med et hvidt logo inde i formen.

Kombination Corona-effekt og frontlys
En anden kombination kan være det bløde Coronalys kombineret med frontlys. Dette kan være en god kombination til skilte der hænger højt på en overflade med en struktur, der gerne må fremhæves.