PVC-fri foliering af altaner som led i større renoveringsplan
29. november 2022

Netop nu er Nonbye i fuld gang med foliering af altanfacader på Ullerupdalvej for Boligkontoret Fredericia. I denne omgang skal der folieres i alt seks blokke med 22 opgange. De første tre blokke er tæt på at være færdige og de sidste tre renoveres efter nytår. 

Nonbye har gennem en årrække samarbejdet med Boligkontoret Fredericia og deres energi- og bæredygtighedsansvarlige Stefan Weihrauch om fornyelse af flere boligområder. 

Sammen med kunden er udviklet en løsning, som frisker altanfacaderne op med selvklæbende folie, og samtidigt er med til at give hele boligområdet et mere indbydende udtryk. Blokkene på Ullerupdalvej folieres med en grå PVC-fri folie. 

“Den PVC-frie folieløsning er primært valgt af miljømæssige årsager, men derudover også for at give facaderne det mest ensartede udtryk og for at reducere ulemperne. Hvis paneler og værn skulle males, ville det kræve, at de nedtages, slibes, afrenses, males og efterfølgende genopsættes,” fortæller projektleder Johnnie Michael Schoelzer. ”I den mellemliggende periode skulle en midlertidig afskærmning opsættes, og alt i alt ville det øge det håndværksmæssige arbejde, ulemperne for beboerne og hele økonomien i projektet.” 

Et par af fordelene ved selvklæbende folie

  • Logo-markering på facade og vinduespartier
  • Sælge mere ved at tiltrække større opmærksomhed
  • Skabe en stærkere visuel identitet

Foliedekorationer er billeder og grafik printet på- eller udskåret i selvklæbende folie og kan opklæbes på stort set alle faste overflader. Nonbye kan hjælpe jer med at se de utallige muligheder, og hvordan de produceres. Vi klarer også opsætningen uden store gener for jeres daglige drift.

Hvad koster selvklæbende folie?

Selvklæbende folie kan udformes på mange måder, og prisen kan derfor variere meget. Følgende faktorer har indflydelse på den endelige pris:

  • Størrelse og antal
  • Materialer
  • Foliekvalitet og garanti
  • Monteringsforhold
  • Leveringstid
Garanti

Nonbye er den eneste autoriserede 3M-producent i Danmark og kan tilbyde totalgaranti, som dækker alle direkte omkostninger. Nonbye er 3M MCS-certificeret og kan levere selvklæbende folie med 3M’s mest omfattende totalgaranti.

Vi er ISO 9001 & 14001 certificeret