Projektledelse i top gav sikkert logoskifte på 208 biler for Norlys

29. april 2020

Logoskiftet på bilerne skulle gennemføres i forbindelse med navneændringen til Norlys. Norlys er et resultat af fusionen mellem SE og Eniig. Montagen blev gennemført på fem lokationer over tre weekender samt påsken for, at kundens servicefolk ikke skulle undvære deres biler i det daglige arbejde. Alt blev koordineret og tilrettelagt i tæt samarbejde mellem projektlederne fra Norlys og Nonbye. Nonbye har desuden været ansvarlige for produktion og montage, mens Norlys selv har stået for layoutet.

Læs mere om Nonbyes bilreklame her.

Nogle af fordelene ved bilfoliering

  • Høj synlighed
  • Mange kreative designmuligheder
  • Lav kontaktpris
  • Kræver ingen vedligeholdelse (kun bilvask)

Reklame på biler laves på selvklæbende folie, som printes eller udskæres. Kvalitetsfolier er udviklet til at kunne tåle de fleste stresspåvirkninger lige fra vaskehaller til benzindryp og bilgasser.

Nonbye kan hjælpe med at udarbejde det helt rigtige design til jeres reklame på biler, som understøtter den visuelle identitet. Vi har en database med alle tilgængelige bilmodeller og kan tilpasse layoutet specielt til jeres behov.

Vores folie er også miljøvenlig

Nonbye rådgiver om det rigtige folievalg og montering på bilerne.

Vi printer i miljøvenlig PVC-fri folie (med UV-farver godkendt af legetøjsindustrien og kan opfylde de strengeste krav til miljø og sikkerhed).

Nonbye er den eneste producent i Danmark, som kan yde den maximale 3M MCS-garanti på det totale slutprodukt.