Overholder I jeres nytårsforsæt?
15. marts 2023
Charlotte Kvistgaard, Per Nonbye og Maria Skallerup igang med Klimaklar Produktionsvirksomhed - Nonbye

Vi er allerede 2,5 måned inde i 2023, og derfor reflekterer vi hos Nonbye over det nytårsforsæt, som vi satte i starten af året, om at blive en endnu mere klimavenlig produktionsvirksomhed.

Vores CSR-ansvarlige Maria Skallerup er godt i gang med Klimaklar Produktionsvirksomhed – et seks ugers forløb, der skal hjælpe os med at styrke vores muligheder for at beregne værdien af det CO2 aftryk, vi som produktionsvirksomhed sætter. Hun har fået vores produktionschef Per Nonbye og regnskabschef Charlotte Kvistgaard med ombord på projektet. Sammen med NRGi som rådgiver på forløbet, har vi store forventninger til en grønnere fremtid.

“Vi har været igennem de to første moduler af forløbet, og vi ved allerede meget mere omkring klimadagsordenen både i hele verden samt i EU. Derudover er vi blevet klogere på, hvordan vi som virksomhed skal indsamle relevant data til at kunne lave relevante udregninger, og med den information finde ud af, hvor vi kan spare og blive endnu grønnere”, fortæller Maria. “Jeg glæder mig til at gå endnu mere i dybden med CO2-beregningen og til sidst at være i stand til at kunne udregne vores eget aftryk”.