Omfattende sortiment af bæredygtige folier
24. marts 2021
Bilreklame på Norlys varevogn - Nonbye

PVC-fri folie fra Avery med lang holdbarhed.
Perfekt til fx bilindpakning

Avery 1405 er en kvalitetsfolie, som er særdeles velegnet til indpakning af biler. Avery 1405 er endnu en PVC-fri folie i Nonbyes omfattende sortiment af bæredygtige folieløsninger.

”Det var en væsentlig grund til, at vi har valgt den til foliering af bl.a. nye Norlys-biler,” fortæller produktionschef Per Nonbye. ” Avery 1405 er hurtig at montere uden luftbobler, så den sidder skarpt. Samtidig er den også let afmontere uden at efterlade klæberester på overfladen. Det gælder også efter de 5-6 år Norlys’ servicebiler typisk er ”aktive”.
Avery 1405 passer derfor perfekt ind i vores sortiment, hvor vi har fokus på kvalitet, bæredygtighed og effektiv montage.”

Et par af fordelene ved bilreklame

  • Høj synlighed
  • Mange kreative designmuligheder
  • Lav kontaktpris
  • Kræver ingen vedligeholdelse (kun bilvask)

Reklame på biler laves på selvklæbende folie, som printes eller udskæres. Kvalitetsfolier er udviklet til at kunne tåle de fleste stresspåvirkninger lige fra vaskehaller til benzindryp og bilgasser.

Nonbye kan hjælpe med at udarbejde det helt rigtige design til jeres reklame på biler, som understøtter den visuelle identitet. Vi har en database med alle tilgængelige bilmodeller og kan tilpasse layoutet specielt til jeres behov.

Den bedste folie er også miljøvenlig

Vi rådgiver jer også om det rigtige folievalg og montering.

Nonbye er således den eneste producent i Danmark, som kan yde den maximale 3M MCS-garanti på det totale slutprodukt.

Vi printer i miljøvenlig PVC-fri folie (med UV-farver godkendt af legetøjsindustrien og kan opfylde de strengeste krav til miljø og sikkerhed)