Mød vores specialister og lad os sammen skabe den bedste løsning til jer

Vores specialister står, sammen med alle vores øvrige yderst kompetente medarbejdere, klar til at hjælpe jer godt videre, så I får det, I har brug for. Det kan vise sig at være en løsning, I ikke troede var mulig.

Brandpilot specialist

Johnnie Michael Schoelzer

For Johnnie er Brandpilot en særlig løsning, som han med stor ildhu opfordrer både kunder og kolleger til at anvende. Han kender alle fordelene ved at have overblik – og at have styr på både detaljer og de store linjer, når det gælder udvikling og vedligeholdelse af kundens visuelle identitet og brand. Her er Brandpilot en værdifuld samarbejdspartner. Og Johnnie kender og dyrker mulighederne.

Du kan kontakte Johnnie på jms@nonbye.dk eller +45 2210 9574

Hvordan skaber det værdi?

I samarbejde med Johnnie og Brandpilot får vores kunder en digital, gennemtænkt og lettilgængelige løsning til at administrere, vedligeholde og udvikle deres brand – og alle de enkelte brandaktiver. Det giver overblik, mulighed for at rykke hurtigt samt et stærkt brand uden, at man løber tør for tid, penge eller energi. Johnnie ved, hvor krævende det kan være at arbejde med Brand Management – og hvordan arbejdet lettes i samarbejde med Brandpilot. Det har flere af vores kunder stor glæde af.

Kom tættere på Johnnie

Johnnie har arbejdet med projektledelse siden 1993 og har et indgående overblik over alle mulighederne for at få god hjælp i dagligheden med de rette værktøjer. Han har en omfattende indsigt i alle faserne i projektledelse af både små og store projekter. Han kender betydning af at være på forkant, når man ønsker at nå både de visuelle-, tidsmæssige- og økonomiske mål.  

Design & brand-specialist

Jan Graus Sørensen

Jan har aldrig været bange for at skille sig ud fra mængden og ”tænke ud af boksen”. Han kommer dermed ofte med det uventede, hvilket har givet mange overraskende løsninger for vores kunder.

Du kan kontakte Jan på js@nonbye.dk eller +45 4060 6240

Folie & print-specialist

Olafur Munk

For Olafur er folie ikke bare et stykke klister, men en dekoration. Det er en mulighed for at skabe et utal af effekter, hvilket han med stor ildhu rådgiver både kunder og kollegaer om. 

Du kan kontakte Olauf på om@nonbye.dk eller +45 6161 0871

LED & Konstruktions-specialist

Jan Gress

Jan elsker teknik og ikke mindst det, den kan bruges til. Jan har en viden ud over det sædvanlige og kender alle teknikker, finesser og muligheder med dioder. 

Du kan kontakte Jan på jg@nonbye.dk eller +45 2025 5410

Global Sales-specialist

Jesper Borchers

Jesper er specialist i at sælge komplette brandingløsninger til virksomheder og lader sig ikke begrænse af hverken geografi eller antal lokationer. Det sker i samarbejde med Nonbyes partnere i Glimma.

Du kan kontakte Jesper på jhb@nonbye.dk eller +45 4090 8003

Bæredygtigheds-specialist

Lars Nonbye

For Lars er rollen som markedsleder også en forpligtelse, når det gælder miljøet. Han kender alt til de bæredygtige løsningers høje kvalitet og gode holdbarhed. 

Du kan kontakte Lars på ln@nonbye.dk eller +45 4090 8000

Produktions-specialist

Per Nonbye

Per tror på, at det meste er muligt. Og så tror han på, at de muligheder der findes, til at give kunderne endnu bedre løsninger, skal være tilgængelige hos Nonbye – og til den rigtige pris.

Du kan kontakte Per på pn@nonbye.dk eller+45 4090 8009

Projektledelses-specialister

Vores projektledelses-specialister er hurtige til at få overblik over alle former for projekter, hvad målet med en opgave er, og hvilken vej man kan gå for at nå det.

Du kan kontakte Johnnie, en af vores projektledelsesspecialister, på jms@nonbye.dk eller +45 2210 9574

Grafisk specialist

Jesper Vildebæk

Jespers massive erfaring med print, materialer og farver gør, at han med sit ”indre øje” kan se, hvordan kundens løsning kommer til at se ud i praksis ud fra de givne specifikationer.

Du kan kontakte Jesper på jv@nonbye.dk eller +45 8781 5177

Stærkt team af nordiske specialister

Vi stiller med et stærkt hold af specialister i både Sverige og Danmark. Sammen med vores øvrige yderst kompetente medarbejdere står de parat til at hjælpe jer godt videre – måske med en løsning I slet ikke troede var mulig.

Læs mere om vores specialister i Sverige og hvordan de kan gøre en forskel for netop jer.

Skal vi kontakte dig og din virksomhed?

For at sikre at vores service og produkter er i højeste kvalitet, handler vi kun med erhvervskunder.