Ny bilfoliering til Raunstrup

16. august 2022

Raunstrup er en ung og innovativ organisation, hvis vigtigste formål er at skabe det optimale byggeprojekt og serviceopgave med fokus på den gode kundeoplevelse.

Raunstrup har over 200 biler kørende rundt på de danske veje, og bilreklame er derfor en god mulighed for at markedsføre virksomheden 24 timer i døgnet – også når de holder stille.

”Vi har assisteret Raunstrup med produktion og montage af selvklæbende folie til 29 af deres biler,” fortæller salgskoordinator Carina Skøtt. ”De kører nu rundt som en aktiv del af Raunstrups markedsføring i hele Danmark.” 

Et par af fordelene ved bilreklame

Høj synlighed
Mange kreative designmuligheder
Lav kontaktpris
Kræver ingen vedligeholdelse (kun bilvask)

Reklame på biler laves på selvklæbende folie, som printes eller udskæres. Kvalitetsfolier er udviklet til at kunne tåle de fleste stresspåvirkninger lige fra vaskehaller til benzindryp og bilgasser.

Nonbye kan hjælpe med at udarbejde det helt rigtige design til jeres reklame på biler, som understøtter den visuelle identitet. Vi har en database med alle tilgængelige bilmodeller og kan tilpasse layoutet specielt til jeres behov.

Den bedste folie er også miljøvenlig

Vi rådgiver jer også om det rigtige folievalg og montering.
Nonbye er således den eneste producent i Danmark, som kan yde den maximale 3M MCS-garanti på det totale slutprodukt.

Vi printer i miljøvenlig PVC-fri folie (med UV-farver godkendt af legetøjsindustrien og kan opfylde de strengeste krav til miljø og sikkerhed).