Foliering understøtter Norlys brand

I foråret 2020 gennemførte Nonbye logoskiftet på 208 biler i forbindelse med fusionen mellem SE og Eniig, som var blevet til Norlys. I fase 2 er denne foliering nu blevet udbygget med profiltekster, som understøtter Norlys brand og visuelle identitet.

Norlys bringer os sammen

Norlys forsyner over en million adresser i Danmark med elektricitet og internet – både i byerne og på den yderste markvej. Det skaber bedre muligheder for den enkelte forbruger og understøtter den grønne omstilling og et mere digitalt Danmark.

 

Optimering af placering og montage

Netop dét, at Norlys bringer forbrugerne sammen via energi, internet og tv, var også det budskab, som de over 200 biler skulle suppleres med i fase 2.

Projektleder Heidi Blaabjerg fra Norlys fortæller

”Nonbye har været meget imødekommende, og vi har haft en åben dialog gennem hele processen. Der har været lidt udfordringer undervejs bl.a. som følge af Covid-19. Men vi har fundet gode løsninger sammen, har spillet hinanden bedre og er nu i mål med alle biler.”

– Projektleder Heidi Blaabjerg, Norlys

”Vi har haft et godt og konstruktivt samarbejde med kunden gennem hele forløbet,” fortæller projektleder Mads Stentoft Jensen fra Nonbye. ”Vi har indledningsvist taget en dialog om, hvordan designet bedst kunne placeres på bilerne for at optimerer budskabet. Efterfølgende har vi i tæt samarbejde med Norlys projektleder Heidi Blaabjerg fået planlagt og gennemført montagen, så den bedst muligt kunne passes ind med teknikernes arbejde.”


Projektleder Mads Stentoft Jensen, Nonbye

Bæredygtigt folievalg

Den grønne omstilling og dét at reducere miljøbelastningen står højt på dagsordenen hos både Norlys og Nonbye. ”Derfor har det også været en selvfølge for os at vælge den mere bæredygtige PVC-fri folie til denne opgave,” siger Heidi Blaabjerg. ”Vi har også på dette område haft en god dialog med Nonbye, som har et godt indblik i mulighederne med de forskellige folietyper.”

 

Caseansvarlig

 

 

Mads medarbejder - Nonbye A/S

Mads Stentoft Jensen

Vil du vide mere?

Vi har stor erfaring og lyst til at hjælpe, hvis du giver os muligheden.
Du kan se flere eksempler på vores bilreklame her.

Kom rigtigt fra start – kontakt os nu. Vores råd er bedst, jo tidligere vi er med!