Nonbye søger grafisk designer til vores kontor i Tåstrup
28. oktober 2021

Vil du arbejde for nogen af landets største detailvirksomheder?

Nonbye er en af Skandinaviens førende producenter af skilte- og facadeløsninger. Vi har stærke kompetencer i hele processen fra design, og udvikling af kundens visuelle identitet til produktion og implementering af de færdige løsninger til eksempelvis facade, biler eller in-store. Det har vi med succes implementeret hos kunder som Danish Crown, Nyt Syn, Arla og Samsung.

Nonbye er også del af verdens største branding-netværk GLIMMA med selvstændigt ansvar for hele Norden.

Er du en haj til facadeskilte og instore?

Som grafisk designer hos Nonbye kommer du primært til at arbejde med layouts til facadeskilte, instore og POS materiale for nogle af landets største detailvirksomheder.

Du bliver del af vores grafiske team, som sidder både i Odder og Tåstrup. Din arbejdsplads bliver i Tåstrup.

 

Kan du arbejde selvstændigt og i højt tempo?

Vi forventer, du har bred erfaring som grafisk designer, og er du også skiltemaler/tekniker vil det være en fordel. Du har desuden indgående erfaring med arbejde i Adobe programmerne.
Du trives med at arbejde effektivt i et højt tempo med korte deadlines, er ansvarsbevidst og samarbejdsorienteret.

 

Udfordrende job i virksomhed i vækst

Vi tilbyder dig et udfordrende job i en vækst- og fremtidsorienteret virksomhed, hvor vi arbejder ud fra en filosofi om, at kvalitet, nytænkning og alsidighed i vores løsninger gør en stor forskel for vores kunder.

Du får mulighed for at forene dine personlige og faglige kompetencer med opgaver, som både matcher, udfordrer og udvikler dig.

 

Vil du være med hos Nonbye?

Kan du se dig selv i ovenstående beskrivelse, så send os en kortfattet ansøgning med CV på mail til job@nonbye.dk.

Stillingen skal besættes snarest, så vi glæder os til at modtage din ansøgning hurtigst muligt. Der vil løbende blive indkaldt til samtaler.

Ansættelsen sker på vores kontor i Tåstrup.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte design- og marketingchef Jan Graus Sørensen på telefon +45 4322 6631.

Vi glæder os til at høre fra dig.