Nonbye er en af Skandinaviens største producenter af skilte- og facadeløsninger og er også en del af verdens største brandingnetværk GLIMMA med ansvar for hele Norden.

Vi har stærke kompetencer i hele processen fra udvikling af kundens visuelle identitet til produktion og montage af færdige løsninger til eksempelvis facader, biler eller in-store.
Det har vi med succes implementeret for flere store brands som eksempelvis Nyt Syn, Arla, Samsung, Politiet og EDC.

Om stillingen:

Stillingsbetegnelse – Salgskoordinator

Ansættelsestype – Fuldtid

Jobfunktion – Salg

Industri – Skilte & Design

Geografi – Odder

Vores nye salgskoordinator har gode samarbejdsegenskaber, godt humør, højt servicegen samt lysten- og viljen til at sætte sig ind i nyt ordrebehandlingssystem.

Du bliver et afgørende led

Jobbet hos os kræver, at du har flere års erfaring i en intern salgsrolle. Din tilgang til vores kunder og dine kommende kollegaer er både positiv og professionel. Vores mål er at skabe værdi for kunderne gennem hele samarbejdsprocessen, og her er du, som vores medarbejder et afgørende led.
Hos os kommer du til at arbejde med kunder og opgaver i alle størrelser. En stor del af jobbet er ordrehåndtering, ligesom du skal supportere eksterne kollegaer. Har du erfaring inden for branchen er det optimalt, men mindre kan også gøre det. Vi vægter også dine personlige egenskaber højt, og her er initiativ, ihærdighed, kvalitetssans og teamplayer i højsædet for os.

Bliv en del af vores glæde, begejstring og stolthed

Hos Nonbye bliver du en del af en virksomhed, hvor der er højt til loftet og plads til latter. Vi er stolte af vores uhøjtidelige omgangstone, og det har en positiv indvirkning på vores daglige arbejde med kunderne. Vi er alle positive og hjælpsomme, klar til hver dag at give kunderne den bedste service.

Udfordrende job i virksomhed i vækst

Vi tilbyder dig et udfordrende job i en vækst- og fremtidsorienteret virksomhed, hvor vi arbejder ud fra en filosofi om, at kvalitet, nytænkning og alsidighed i vores løsninger gør en stor forskel for vores kunder. Du får mulighed for at forene dine personlige og faglige kompetencer med opgaver, som både matcher, udfordrer og udvikler dig.

Vil du være med hos Nonbye?

Er du blevet nysgerrig og interesseret i at høre mere om jobbet som salgskoordinator hos Nonbye, så kontakt Sales Manager Jesper Borchers på +45 4090 8003.

Du er også velkommen til at sende din ansøgning til job@nonbye.dk.
Der vil løbende afholdes samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktperson

 

 

Jesper medarbejder - Nonbye A/S

Jesper Borchers

Sådan ansøger du

Kan du se dig selv i ovenstående beskrivelse, så send ansøgning, CV, og andre relevante dokumenter til job@nonbye.dk, som viser hvorfor du er et godt match til stillingen, samt hvornår du har mulighed for at starte.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Jesper Borchers, Sales Manager, på +45 4090 8003 eller jhb@nonbye.dk.

Der vil løbende blive indkaldt til samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Skal vi kontakte dig og din virksomhed?

For at sikre at vores service og produkter er i højeste kvalitet, handler vi kun med erhvervskunder.