Har du drive og godt humør? 

Er du energisk og vedholdende med viljen til at bringe salget helt i mål – så har vi det perfekte job til dig

Du er vores betroede angriber helt i front. Din opsøgende indsats er afgørende for salget, og vi sætter initiativ, ihærdighed, kvalitetssans, og at du er teamplayer, i højsædet.

Du tilrettelægger selv, hvordan du når målet med dine kunder.
Hos os kommer du til at arbejde med salg af visuelle identitetsløsninger – små og store projekter til både eksisterende- og nye kunder.

Du overtager en kundeportefølje, som du har ansvaret for at vedligeholde og udvikle. Du går også friskt til det opsøgende salg, hvor du skaber værdi for kunderne fra første øjeblik.

Om stillingen:

Stillingsbetegnelse – Key Account Manager

Ansættelsestype – Fuldtid

Jobfunktion – Salg

Industri – Skilte & Design

Geografi – Tåstrup

Vi har gennem vores strategi fastlagt, hvilke typer af kunder vi målrettet går efter, og hvilke løsninger vi vil tilbyde dem. I dit salgsarbejde har du et stærkt bagland af specialister, der bakker dig op inden for samtlige områder, og vi vil udstyre dig med en gennemgribende grundviden om vores forskellige produkter.

Bliv en del af vores glæde, begejstring og stolthed

Hos Nonbye bliver du en del af en virksomhed, hvor der er højt til loftet og plads til latter. Vi er stolte af vores uhøjtidelige omgangstone, og det har en positiv indvirkning på vores daglige arbejde med kunderne. Vi er alle positive og hjælpsomme, klar til hver dag at give kunderne den bedste service.

Udfordrende job i virksomhed i vækst

Vi tilbyder dig et udfordrende job i en vækst- og fremtidsorienteret virksomhed, hvor vi arbejder ud fra en filosofi om, at kvalitet, nytænkning og alsidighed i vores løsninger gør en stor forskel for vores kunder. Du får mulighed for at forene dine personlige og faglige kompetencer med opgaver, som både matcher, udfordrer og udvikler dig.

Vil du være med hos Nonbye?

Er du blevet nysgerrig og interesseret i at høre mere om jobbet som Key Account Manager hos Nonbye, så kontakt Sales Manager Jesper Borchers på +45 4090 8003.

Du er også velkommen til at sende din ansøgning til job@nonbye.dk.
Der vil løbende afholdes samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktperson

 

 

Jesper medarbejder - Nonbye A/S

Jesper Borchers

Sådan ansøger du

Kan du se dig selv i ovenstående beskrivelse, så send ansøgning, CV, og andre relevante dokumenter til job@nonbye.dk, som viser hvorfor du er et godt match til stillingen, samt hvornår du har mulighed for at starte.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Jesper Borchers, Sales Manager, på +45 4090 8003 eller jhb@nonbye.dk.

Der vil løbende blive indkaldt til samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Skal vi kontakte dig og din virksomhed?

For at sikre at vores service og produkter er i højeste kvalitet, handler vi kun med erhvervskunder.