Vil du være en del af en succes – der, hvor de spændende opgaver bliver til virkelighed?

Nonbye er en af Skandinaviens største producenter af skilte- og facadeløsninger og er også en del af verdens største brandingnetværk GLIMMA med ansvar for hele Norden.

Vi har stærke kompetencer i hele processen fra udvikling af kundens visuelle identitet til produktion af de færdige løsninger til eksempelvis facade, biler eller in-store.

Det har vi med succes implementeret for flere af de store brands på tværs af landegrænser.

Om stillingen:

Stillingsbetegnelse – Projektleder

Ansættelsestype – Fuldtid

Jobfunktion – Ledelse af kunde-
og interne projekter

Industri – Skilte & Design

Geografi – Odder

Udfordrende job i virksomhed i vækst

Vi tilbyder dig et udfordrende job i en vækst- og fremtidsorienteret virksomhed, hvor vi arbejder ud fra en filosofi om, at kvalitet, nytænkning og alsidighed i vores løsninger gør en stor forskel for vores kunder.

Du får mulighed for at forene dine personlige og faglige kompetencer med opgaver, som både matcher, udfordrer og udvikler dig.

Beslutningsdygtig og robust projektleder

Vi forventer, at du har flere års praktisk erfaring som projektleder, at din ”værktøjskasse” er i orden med f.eks. PRINCE2® eller lignende, og at du er en dynamisk, beslutningsdygtig og robust person. Hvis du kan sige JA til dette, så kunne et job i vores team være noget for dig.

Du får en central rolle med at lede projekterne fra idéstadiet til det færdige produkt og sikre fremdriften i projekterne. Det sker i tæt samarbejde med dine kollegaer inden for design, produktion og montage.
Opgaverne og projekterne er mange og meget forskellige, og som projektleder påtager du dig den overordnede styring og bidrager til en god kundeoplevelse.

Vil du være med hos Nonbye?

Er du blevet nysgerrig og interesseret i at høre mere om jobbet som projektleder hos Nonbye, så kontakt Sales Manager Jesper Borchers på +45 4090 8003.

Du er også velkommen til at sende din ansøgning til job@nonbye.dk.
Der vil løbende afholdes samtaler, og deadline for ansøgning er d. 31. januar 2022.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktperson

 

 

Jesper medarbejder - Nonbye A/S

Jesper Borchers

Sådan ansøger du

Kan du se dig selv i ovenstående beskrivelse, så send ansøgning, CV, og andre relevante dokumenter til job@nonbye.dk, som viser hvorfor du er et godt match til stillingen, samt hvornår du har mulighed for at starte.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Jesper Borchers, Sales Manager, på +45 4090 8003 eller jhb@nonbye.dk.

Der vil løbende blive indkaldt til samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Skal vi kontakte dig og din virksomhed?

For at sikre at vores service og produkter er i højeste kvalitet, handler vi kun med erhvervskunder.