Nonbye siger med glæde og stolthed ”farvel” til Daniel

2. december 2020
Farvel til medarbejder Daniel - Nonbye

Hos Nonbye har vi lidt højerer til loftet

Daniel har været en afholdt medarbejder hos Nonbye i flere år og tager nu næste step i arbejdslivet.
Han er blevet ansat i en kammerats virksomhed. Her skal han fremover arbejde med tagdækning og tagpap.

Jeg glæder mig rigtigt meget til at prøve noget nyt og samtidigt arbejde sammen med mine gode kammerater,” fortæller Daniel.
“Jeg har været utrolig glad for at være hos Nonbye og for, at de i sin tid gav mig muligheden. Det har givet mig blod på tanden og troen på, at jeg kan gøre det, jeg vil.

Det var Per Nonbye, som i sin tid ansatte Daniel. De mødte ofte hinanden til forskellige sportsstævner og musikfestivaler, hvor Daniel tit var frivillig medhjælper.
Efter at have snakket sammen et par gange foreslog Per, at Daniel kunne kigge op til Nonbye, hvis han havde lyst til at få lidt arbejde. Næste mandag morgen stod Daniel klar, og et øjeblik efter var han i gang. Det har han været i over 4
½ år nu.

Daniel har ikke altid haft det let, og han har haft svært ved at få dagene til at glide. Hos Nonbye har der været plads til, han kunne møde ind, når han kunne klare det, og gå hvis det blev for meget.
Og netop den frihed har gjort, han har kunnet klare en længere og længere arbejdsdag.

Det er med glæde og stolthed, vi nu sender Daniel videre til et nyt job,” fortæller Per Nonbye. “Vi har været glade for at kunne hjælpe ham godt på vej – ved at have lidt højere til loftet og give lidt ekstra plads – når der er brug for det.