Nonbye rykker hurtigt med foliering af Dannebrog

3. juli 2021

Det blev et ”ja” til opgaven og hurtig udrykning, da sales and marketing trainee Julia de Fries Willumsen fra Nissan Nordic Europe tirsdag kontaktede Nonbye og spurgte om, vi kunne klare en bilreklame med fuldindpakning af en Nissan bil, som skulle være klar til Danmarks kamp lørdag.

Bilen kører rundt i København hele weekenden og vil holde parkeret ved Ofelia Plads i aften, hvor kampen mellem Danmark og Tjekkiet vises på storskærm. Efterfølgende skal bilen bruges til optagelsen af video samt til forskellige konkurrencer og events.

”Stor velvilje fra mine kolleger i både grafisk afdeling, som skulle hjælpe med skitser, produktionen og fra vores montører gjorde vi kunne løse opgaven,” fortæller projektleder Mads Stentoft Jensen. ”Bilen ankom direkte fra toldhavnen i København til vores værksted og bliver på under et døgn gjort klar til afhentning igen.

Nogle af fordelene ved autofoliering

  • Høj synlighed
  • Mange kreative designmuligheder
  • Lav kontaktpris
  • Kræver ingen vedligeholdelse (kun bilvask)

Reklame på biler laves på selvklæbende folie, som printes eller udskæres. Kvalitetsfolier er udviklet til at kunne tåle de fleste stresspåvirkninger lige fra vaskehaller til benzindryp og bilgasser.

Nonbye kan hjælpe med at udarbejde det helt rigtige design til jeres reklame på biler, som understøtter den visuelle identitet. Vi har en database med alle tilgængelige bilmodeller og kan tilpasse layoutet specielt til jeres behov.

Vores autofoliering er også miljøvenlig

Nonbye rådgiver om det rigtige folievalg og montering på bilerne.

Vi printer i miljøvenlig PVC-fri folie (med UV-farver godkendt af legetøjsindustrien og kan opfylde de strengeste krav til miljø og sikkerhed).

Nonbye er desuden den eneste producent i Danmark, som kan yde den maximale 3M MCS-garanti på det totale slutprodukt.