Nonbye folierer 135 S-tog
17. november 2023

I foråret 2022 påbegyndte vi demontage af folie på DSB’s S-tog. Der er tale om 135 S-tog, som skal demonteres, rengøres og folieres på ny. 

”Vi er meget stolte af samarbejdet,” siger salgschef Jesper Borchers. ”Vi besidder de helt rette kompetencer til at løse opgaven. Nonbye er som de eneste i hele Norden 3M Select Platinum Partner Rail.”

De 135 S-tog skal folieres over tre år. 

”Opgaven omfatter både affoliering af den nuværende folie samt montage af den nye. Montagen af det nye folie udføres for Knorr Bremse, der har hovedkontrakten med DSB,” fortæller projektleder Johnnie Michael Schoelzer.

Et par af fordelene ved bilreklame

  • Høj synlighed
  • Mange kreative designmuligheder
  • Lav kontaktpris
  • Kræver ingen vedligeholdelse (kun bilvask)

Reklame på biler laves på selvklæbende folie, som printes eller udskæres. Kvalitetsfolier er udviklet til at kunne tåle de fleste stresspåvirkninger lige fra vaskehaller til benzindryp og bilgasser.

Nonbye kan hjælpe med at udarbejde det helt rigtige design til jeres reklame på biler, som understøtter den visuelle identitet. Vi har en database med alle tilgængelige bilmodeller og kan tilpasse layoutet specielt til jeres behov.

Den bedste folie er også miljøvenlig

Vi rådgiver jer også om det rigtige folievalg og montering.

Nonbye er således den eneste producent i Danmark, som kan yde den maximale 3M MCS-garanti på det totale slutprodukt.

Vi printer i miljøvenlig PVC-fri folie (med UV-farver godkendt af legetøjsindustrien og kan opfylde de strengeste krav til miljø og sikkerhed)