Forsyn virksomhedens rum med kreative vægudsmykninger, eller gør butikken mere spændende med gode muligheder for at sælge mere. Med kreative foliedekorationer i selvklæbende folie kan I styrke jeres visuelle identitet og dermed virksomhedens brand.

Foliedekorationer er billeder og grafik printet på- eller udskåret i selvklæbende folie og kan opklæbes på stort set alle faste overflader. Mulighederne er utallige, og opsætning kan klares uden store gener for jeres daglige drift.

 

Vi har ekspertisen til at hjælpe dig godt videre

Nonbye er førende totalleverandør af foliedekorationer med selvklæbende folie i Norden med landsdækkende service i flere lande. Vi producerer på egen fabrik, vores designere sørger for det helt rigtige udtryk og grafisk identitet, og vores projektledere sikrer, du kommer godt i mål med din løsning.

Vi hjælper dig hele vejen – uanset om det gælder en enkelt vægudsmykning, folie til vinduer eller der er tale om profilering af en forretningskæde med mange lokationer.

 

Prisen på selvklæbende folie afhænger af dine valg

Foliedekorationer er relativ billig markedsføring, set i relation til holdbarhed, eksponering og andre trykte medier.

Prisen på selvklæbende folie afhænger bl.a. af:

  • Størrelse og antal
  • Materialer
  • Foliekvalitet og garanti
  • Monteringsforhold
  • Leveringstid

Prisintervallet ligger typisk mellem et par hundrede kroner og op til kr. 6-700 pr. m². Vi tilbyder også opmåling og rådgivning i forbindelse med tilbudsgivning.

Send os en uforpligtende forespørgsel, klik på knappen og udfyld formularen.

 

Vælg den rette folie til jeres bilreklame

En god bilfolie krymper ikke og falder ikke af. I kan vælge folier, som holder i op til 10 år eller korttidsfolier til kampagne, som holder 3-12 måneder. I kan også vælge folie til biler, som passer til bilens levetid. Mange vælger en kvalitet, som holder 3-6 år.

Vi rådgiver og hjælper jer med at vælge den rigtige bilfolie til jeres bilreklame. Det kan være en jungle. Den forkerte folie kan blive grim, falde af eller være umulighed at demontere. Det kan ende med at koste en formue.

Nonbye er således den eneste producent i Danmark, som kan yde den maximale 3M MCS- garanti på det totale slutprodukt.

 

Lidt mere om foliekvaliteter hos Nonbye

  • Alle farver er lysægte og tåler solens nedbrydende UV stråler gennem længere tid – alt efter kvaliteten, I vælger.
  • God bilfolie krymper ikke. Er der limrand omkring dekorationen, er den udført i et for billigt materiale.
  • Vi printer i miljøvenlig PVC-fri folie (med UV-farver godkendt af legetøjsindustrien og kan opfylde de strengeste krav til miljø og sikkerhed)

 

Den rigtige montage af bilreklamer sikrer effekten

Vi anbefaler jeres bilreklamer monteres af autoriserede montører, som har ekspertisen til at sikre et flot resultat med den ønskede effekt.

For at opnå garanti på folien skal monteringen være foretaget af en autoriseret montør.

 

Landsdækkende service
Nonbyes montører er autoriserede, og vi kan tilbyde jer landsdækkende service med montage af bilreklamer. Ved større profileringsopgaver opretter vi depoter strategiske steder, så den enkelte af jeres chauffører ikke skal pilles ud af drift i for lang tid. Monteringstiden kan variere fra mellem 15 minutter og op til 6-8 timer for helindpakning.

I trafikken kan der ske uheld, som kan resultere i skader på bilreklamen. Derfor gemmer vi mål, farver og andre vigtige oplysninger om den enkelte dekoration, så I kan bestille den del af dekorationen, som er blevet skadet.

Vores montører kan også afmontere gamle bilreklame for jer, hvis en bil eksempelvis skal sælges. Alle limrester fjernes, men der kan være ‘skygger’, hvor den selvklæbende folie har siddet.

Folie & Print Specialist

Navn
telefon
E-mail

Designer

Navn
telefon
E-mail

Udvalgte cases

SAS

Nonbye har produceret og monteret en hilsen på to SAS-fly og en lastbil. Her bydes to nye pandaer fra Kina velkommen til Zoo.

Arla Foods

Nonbye har sørget for store glaspartier dekoreret med motiver fra naturen og Arlas eget produktunivers.

Vattenfall

Naturen er hentet ind på facaderne med kreative og kommunikerende dekorationer. Facader er ofte fostret af den gode idé.

Arbejdsproces

5 gode grunde til at vælge Nonbye

1

Sælg mere

Fang kunders opmærksomhed med farver, budskaber og kreative designs i selvklæbende folie. Det gør butikken mere spændende, tiltrækker flere kunder fx via korttidsreklamer med folie til vinduer eller mere overordnede budskaber, som understøtter både salget og din visuelle identitet

2

Kreativ indretning

Skab dynamiske og kreative miljøer med selvklæbende folie. Indarbejd virksomhedens værdier, så bliver dekorationerne også til storytelling. Foliedekorationer kan bruges overalt – på glas, folie til vinduer, trapper, lofter, vægge – alle steder i bygningen.

3

Frisk op

Få smilet frem hos kunder og medarbejdere med farver, stemninger og kreative helhedsoplevelser. Mødelokaler og showrooms kan fx lives op med store billeder i selvklæbende folie, som vil imponere og inspirere dine kunder.

 

4

Fleksibilitet

Selvklæbende folie kan hurtigt sættes op og fjernes nemt igen uden større gener for jeres daglige drift.

 

5

Skab trivsel

Skærm af for stressende trafik med film til vinduer og indendørs rumopdeling. Det øger både koncentration og effektivitet hos jeres medarbejdere. Selvklæbende folie kan hurtigt sættes op og fjernes nemt igen uden større gener for jeres daglige drift. Nonbye har en bred vifte af egnede selvklæbende folie til formålet. F.eks. sandblæste dustede folier med udskåret eller printet grafik eller tonet solfilm, hvis sol og varme giver gener.

 

 

 

Skal vi kontakte dig og din virksomhed?

5 + 11 =

Nonbye

Ole Nonbye a/s,
Knudsminde 4,
DK-8300 Odder
Cvr.Nr: 58274917

Nonbye Sjælland a/s,
Tigervej 12-14,
DK-4600 Køge

Kontakt os

Nonbye Odder: +45 87 81 51 00
Nonbye Sjælland: +45 4343 0777
mail@nonbye.dk

Facebook, LinkedIn, Youtube, Instagram

ISO Certificering