Lidt mere om Nonbye

Nonbye er en af Skandinaviens førende producenter af skilte- og facadeløsninger. Vi har stærke kompetencer i hele processen fra design, og udvikling af kundens visuelle identitet til produktion og implementering af de færdige løsninger til eksempelvis facade, biler eller in-store. Det har vi med succes implementeret hos kunder som Danish Crown, Nyt Syn, Arla og Samsung.

Nonbye er også del af verdens største branding-netværk GLIMMA med selvstændigt ansvar for hele Norden.

Om stillingen:

Ansættelsestype – Fuldtid

Jobfunktion – Produktionsklargøring

Industri – Skilte & Design

Geografi – Odder

Har du godt styr på skære kurver og udkørselsfiler til storformatprint?

Vores nye medarbejder bliver et vigtigt bindeled fra tegnestuen til produktionen i Odder. Du skal have god erfaring med arbejde i Illustrator og hurtigt kunne klargøre en fil fra vores tegnestue til produktion. Herunder indarbejde skære kurver, optimerer materialeforbrug og lave udkørselsfiler til storformatprint.

Virksomhed i vækst

Vi tilbyder dig et job i en vækst- og fremtidsorienteret virksomhed, hvor vi arbejder ud fra en filosofi om, at kvalitet, nytænkning og alsidighed i vores løsninger gør en stor forskel for vores kunder.

Du får mulighed for at forene dine personlige og faglige kompetencer med opgaver, som både matcher, udfordrer og udvikler dig.

Trives du med rutiner og højt tempo?

I jobbet skal du trives med faste rutiner og et arbejde i et højt tempo med korte deadlines. Vi forventer desuden, at du er ansvarsbevidst, samarbejdsorienteret og har lyst til at blive del af vores Nonbye team.

Kontaktperson

 

 

Camilla Nonbye - profilbillede

Camilla Nonbye

Vil du være med hos Nonbye?

Kan du se dig selv i ovenstående beskrivelse, så send os en kortfattet ansøgning med CV på mail til job@nonbye.dk

Stillingen skal besættes snarest, så vi glæder os til at modtage din ansøgning hurtigst muligt. Der vil løbende blive indkaldt til samtaler.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Camilla Nonbye.

Vi glæder os til at høre fra dig.