Gør wayfinding til en positiv oplevelse for jeres kunder

Start med at tænke som en besøgende

En god og gennemtænkt wayfinding sikrer, at jeres besøgende nemt og hurtigt bliver guidet til deres destination eksempelvis via henvisningsskilte. Lad desuden wayfindingen gøre noget godt for jeres brand ved at lade bygningernes arkitektur sammen med jeres profil danne grundlag for den optimale skiltning.

En god wayfinding skal desuden:

  • Være synlig uden at skræmme omgivelserne
  • Placeres efter princippet lidt men godt
  • Spare tid hos jeres medarbejdere, da jeres besøgende nemt selv finder deres destination

Hos Nonbye har vi stor erfaring med at designe en gennemtænkt wayfinding. Jo før vi kommer med i jeres proces, jo bedre kan vi hjælpe jer. Vi starter oftest ud med at identificere, hvordan I ønsker de besøgende skal opleve rejsen rundt i jeres virksomhed, hvad de besøgende kommer for, hvordan de bedst hjælpes og hvad der typisk går galt.

Hos Nonbye er vi totalleverandører på wayfinding, og vi producerer de fleste skilte og pyloner på egen fabrik. Vores projektledere er desuden garanter for, at jeres projekt kommer sikkert fra start til mål.

Bliv klogere på mulighederne med wayfinding

Afhængigt af jeres bygningers udseende, visuelle identitet, antal skilte og økonomi anbefaler vi den optimale løsning. Det kan både være en standard løsning eller en, vi udtænker fra bunden.

Det er som udgangspunkt en god ide, at minimere antallet af skilte, da overskiltning med henvisningsskilte får budskabet til at drukne. Det betyder samtidig, at den rigtige placering er afgørende.

Med skiltenes størrelse, samt brug af farver og design, kan vi være med til at regulere på, hvor langt væk fra skiltene skal kunne ses, og hvor højt jeres skilte skal ”råbe”.

Har I behov for løbende at ændre jeres wayfinding, vil det være hensigtsmæssigt at tænke det ind i løsningen fra starten. Det kan være muligt at flytte standere/pyloner eller ændre selve indholdet på skiltene.

Hent vores 9 gode råd om wayfinding

Udendørs Wayfinding kræver andre overvejelser

Kan alle skilte monteres på lodrette flader, eller er der også behov for fritstående skilte- også kaldet skiltestandere eller skiltepyloner. Vi finder sammen frem til den løsning, som passer netop til jeres behov.

Samtidig tager vi også højde for, om der evt. er nogle begrænsninger fra Teknisk Forvaltning, som skal tænkes ind og sætter begrænsninger i mulighederne for placering af henvisningsskilte.

Skal jeres wayfinding kunne ses i mørke?

Flere måneder om året er det mørkt først og sidst på dagen, hvilket kan gå ud over synlighed på jeres skilte. Derfor vil vi anbefale, at I fra start tager stilling til, om jeres skilte også skal kunne ses, når det er mørkt. Det gælder både inde og ude.

Prisen afhænger af jeres valg

Wayfinding kan udformes på mange måder, og prisen kan derfor variere meget.

Følgende faktorer har indflydelse på den endelige pris:

  • Design
  • Størrelse og antal
  • Materialer
  • Antal skilte
  • Kompleksitet

Send os en uforpligtende forespørgsel.
Klik på knappen og udfyld formularen.

Har du brug for hjælp?

 

 

Jan Graus Sørensen

Design- & marketingchef, mDD
+45 4060 6240
js@nonbye.dk

Arbejdsproces

Vi er et hus fyldt med eksperter i hele processen fra idé over produktion til montage på wayfinding – også på de teknisk svære løsninger.
Lad os hjælpe jer sikkert hele vejen fra start til mål.
Læs mere om hvordan vi gør i praksis.

Design

Vores engagerede designere har spidskompetence og kan hjælpe jer med idéudvikling og design af enhver visuel kommunikationsløsning, som holder i virkeligheden. Jo før vi er med i processen med jeres wayfinding, jo bedre resultater kan vi skabe for jer.

Sparring

For os hos Nonbye ligger det naturligt i kulturen at indgå i tæt sparring med jer som kunde om konkrete løsninger. Sammen vender og drejer vi mulige ideer, og vi byder altid ind med stor entusiasme og kompetence både på design, gennemførelse og produktion af jeres wayfinding løsning.

Projektledelse

Hos Nonbye har vi samlet over 70 års erfaring i projektledelse. Vores projektledere er et vigtig led i det daglige arbejde, og de sikrer fokus på jeres opgave til den er styret sikkert i mål. Det gælder både, når vi monterer et enkelt infoskilt på jeres facade eller står for en omfattende wayfinding løsning.

Se eksempler på vores arbejde med wayfinding herunder

Lad resultaterne tale for sig selv

Dyk ned i vores mange spændende cases med wayfinding og hent inspiration til jeres kommende opgaver.

Danish Crown

Specialudviklede skilte, pyloner og folie leder både ansatte og besøgende på rette vej på Danish Crowns slagterier.
Læs mere her

LEGO House

Nonbye leverede mere end 500 skilte i helt op til 14 farver.

Læs mere her

Fængslet

Nonbye har udarbejdet over 80 skilte og standere samt oversigtskort, nøglekort og informationsstandere.

Læs mere her

Comwell Copenhagen Portside

Hotellets arkitektur krævede noget ekstra af Comwell og Nonbye for at finde frem til den rette og logiske wayfinding.
Læs mere her

Vita Park

Strategisk placerede pyloner og skilte viser vej, så den besøgende på intet tidspunkt mangler vejvisning

Læs mere her

Skal vi kontakte dig og din virksomhed?

For at sikre at vores service og produkter er i højeste kvalitet, handler vi kun med erhvervskunder.