Selvklæbende folie kan give jer fantastiske dekorationer

Sådan kan du bruge selvklæbende foliedekorationer

Skab opmærksomhed, glæde og trivsel
Udsmyk jeres virksomhed med kreative vægudsmykninger til glæde for medarbejdere og besøgende, eller gør butikken mere spændende med gode muligheder for at sælge mere. Med kreative foliedekorationer i selvklæbende folie kan I styrke jeres visuelle identitet og dermed virksomhedens brand.

Med selvklæbende folie kan I eksempelvis:

  • Sælge mere ved at tiltrække større opmærksomhed
  • Skabe en stærkere visuel identitet
  • Øge koncentrationen i storkontorer ved at skærme af
  • Skabe større arbejdsglæde

Foliedekorationer er billeder og grafik printet på- eller udskåret i selvklæbende folie og kan opklæbes på stort set alle faste overflader. Nonbye kan hjælpe jer med at se de utallige muligheder, og hvordan de produceres. Vi klarer også opsætningen uden store gener for jeres daglige drift.

Få glæde af foliedekorationer med selvklæbende folie

Kreativ indretning
I kan skabe dynamiske og kreative miljøer med udsmykninger på glas, vægge, gulve og lofter i firmadomiciler og kontormiljøer.

Sælg mere
Fang jeres kunders opmærksomhed med farver, salgsbudskaber og kreative designs på butiksvægge og inventarflader eller som vinduesdekorationer med folie på vinduer.

Skab trivsel
Skærm jeres medarbejdere af for generende trafik med selvklæbende folie på indendørs rumopdeling.

Frisk op
Få smilet frem hos jeres kunder og medarbejdere med farver, stemninger og kreative helhedsoplevelser. Mødelokaler, showrooms og messestande kan lives op med eksempelvis store billeder

Vi har ekspertisen til at hjælpe jer godt videre

Vi hjælper jer hele vejen fra udforskning af mulighederne med foliedekorationer til design, produktion og montering. Det gælder uanset om I har brug for en enkelt vægudsmykning, folie til vinduer eller der er tale om profilering af en forretningskæde med mange lokationer.

Vores engagerede designere har spidskompetence og kan hjælpe jer med idéudvikling og design af enhver visuel kommunikationsløsning, som holder i virkeligheden. Jo før vi er med i processen, jo bedre resultater kan vi skabe for jer, så I får optimeret jeres visuelle kommunikation, brand og budget under ét.

Vi tør udfordre, så I får det, I har brug for – måske en løsning I ikke troede var mulig.

Nonbye er førende totalleverandør af foliedekorationer med selvklæbende folie i Norden med landsdækkende service i flere lande. Vi producerer på egen fabrik, vores designere sørger for det helt rigtige udtryk og grafisk identitet, og vores projektledere sikrer, at I kommer godt i mål med jeres løsning.

Flere facts om selvklæbende folie

Der er flere teknikker, som kan bruges til produktion og fremstilling af jeres foliedekorationer, og vi vælger altid den, som er mest optimal for både løsning og jeres pengepung. Selvklæbende folie kan digitalprintes, serigraferes (også kaldet silketryk) eller udskæres på cad-cam plotter eller i kombinationer heraf.

Nonbye har nogle af markedets mest moderne storformatprintere, som kan printe med miljøvenlige UV-farver på selvklæbende folie fra 3M, papir, plast, glas og træ. Det giver mulighed for at kombinere printfarver og materialer til nye, spændende løsninger til fx folie til vinduer.

Holdbarhed
Selvklæbende folie, som skal sidde indenfor i butikker og kontorer, har lang holdbarhed, da de ikke påvirkes af vind og vejr. Skal dekorationen sidde udenfor, kan den lamineres med en klar topfolie eller klar UV-lak for at give ekstra beskyttelse mod de skiftende årstider.

Digitalprintede selvklæbende folier med UV-farve er meget slidstærke. De kan tåle at blive rørt ved med fedtede fingre. Rengøring kan ske dagligt med almindelige rengøringsmidler.

Kampagnefolier er beregnet til korttidsreklamer og er derfor ofte aftagelige modsat mere permanente dekorationer. Det kan fx være film til vinduer.

Opklæbning og montering
Vi anbefaler, at monteringen af jeres selvklæbende foliedekorationer sker af fagfolk. Det kan være vanskeligt at få store flader til at fremstå rene og uden for mange luftbobler under folien. Det er en støjfri proces og kan foregå uden gener for andre i lokalet eller personer i nærheden. I undgår ’produktionsstop’, eller at en butik skal lukkes, mens montagen foregår.

Garanti
Nonbye er den eneste autoriserede 3M-producent i Danmark og kan tilbyde totalgaranti, som dækker alle direkte omkostninger. Nonbye er 3M MCS-certificeret og kan levere selvklæbende folie med 3M’s mest omfattende totalgaranti.

Vi er ISO 9001 & 14001 certificeret

Prisen på selvklæbende folie afhænger af jeres valg

Foliedekorationer er relativ billig markedsføring for jer, set i relation til holdbarhed, eksponering og andre trykte medier. Med en åben dialog finder vi oftest en løsning, som passer til jeres budget

Prisen på selvklæbende folie afhænger bl.a. af:

  • Størrelse og antal
  • Materialer
  • Foliekvalitet og garanti
  • Monteringsforhold
  • Leveringstid

Send os en uforpligtende forespørgsel.

Har du brug for hjælp?

 

 

Olafur Munk

Sparringspartner
+45 6161 0871
om@nonbye.dk

Arbejdsproces

Vi er et hus fyldt med eksperter i hele processen fra idé over produktion til montage – også på de teknisk svære løsninger.
Lad os hjælpe jer sikkert hele vejen fra start til mål.  Læs mere om hvordan vi gør i praksis.

Sparring

Vores engagerede designere og sparringspartnere har spidskompetence og kan hjælpe jer med idéudvikling og design af enhver visuel kommunikationsløsning, som holder i virkeligheden. Jo før vi er med i processen, jo bedre resultater kan vi skabe for jer.

Produktion

Vi har gennem mere end 50 år opbygget et hus fyldt med specialister i hele produktionsprocessen. Vi har 7000 m² produktion under tag, og vores kompetente medarbejdere løser langt de fleste opgaver in-house.

Montage

Vores erfarne montører sørger for en hurtig og korrekt montering af skilte og folier, så din dekoration står skarpt både på biler, fly, facader, instore eller noget helt femte. Montagen af skilte og folier kan ske i hele Danmark (eller verden i samarbejde med vores partnere i GLIMMA).

Se eksempler på vores arbejde med selvklæbende folie herunder

Lad resultaterne tale for sig selv

Dyk ned i vores mange spændende cases og hent inspiration til jeres kommende opgaver.

FCK

På godt ni dage blev 965 m2 foliebeklædte plader monteret på friserne over tribune A, B og D i Parken.
Læs mere her

Arla

Nonbye har sørget for store glaspartier dekoreret med motiver fra naturen og Arlas eget produktunivers.
Læs mere her

Vattenfall

19 meter høje kornstrå på verdens største halmfyrede kraftvarmeværk
Læs mere her

Århus Universitet

Folieindpakket affaldscontainer falder i med naturen.
Læs mere her

Boligkontoret

Nonbye har, som en del af et større samarbejde, leveret PVC-fri foliering til Boligkontoret Fredericia.
Læs mere her

Føtex

Hos føtex i Holme og Viby tæt på Århus har man fået en særlig foliering i returflaske-rummene.
Læs mere her

Skal vi kontakte dig og din virksomhed?

For at sikre at vores service og produkter er i højeste kvalitet, handler vi kun med erhvervskunder.