Brug pyloner til at placere jeres budskaber, hvor de giver størst effekt

Pylonskilte er ikke til at overse

Pyloner er en af de mest iøjnefaldende og effektive skiltetyper. De fås store som små, med eller uden lys og kan placeres, så de ses fra alle vinkler. Derfor er de meget velegnede til profilering af firmadomiciler og til at vise jeres kunder godt på vej. De kan designes, så de bakker op om jeres visuelle identitet.

Pyloner anvendes også således:

  • Shoppingcentre – træk jeres kunder ind fra gaden ved at skilte synligt, hvor der er meget trafik
  • Motorveje – bliv set af tusinder. Jeres pyloner kan placeres tættere på motorvej end bygninger kan
  • Byskilte ved indfaldsveje – byd jeres nye besøgende velkommen til byen
  • In-store display – få ekstra produktpositionering med pyloner i lette og prisbillige materialer
  • Informationsstander/wayfinding – henvisningsskilte til jeres reception, parkering, lager m.v.

Nonbye har egen designafdeling, og vores dygtige designere kan hjælpe jer med at finde det helt rigtige look. Vi udvikler løsninger med spændende materialer, udtryk og arkitektonisk stil, så jeres pylon skiller sig ud fra konkurrenternes. Nonbye er førende totalleverandør af pylonskilte i Norden med landsdækkende service. Vi producerer det meste på egen fabrik og vores dygtige projektledere er garanter for, at jeres projekter når sikker i mål.

Bliv klogere på jeres muligheder med pyloner

Blikfang og branding
Pyloner er ofte høje og kan ses på lang afstand. De har den fordel, at de er ret mobile og kan placeres lige der, hvor de ses bedst.

Individuelle udtryk
Vores designere sørger for at indarbejde jeres design og udtryk på pyloner, så den røde tråd bevares. Der er mange kreative muligheder for individuelle udtryk.

Wayfinding
Små skiltestandere kan gøre en forskel, når jeres gæster og kunder skal finde vej. Standerne kan placeres på udvalgte arealer og guide alle, der kommer forbi.

Altid synlig
Med LED-lys (lysskilte) kan der skabes spændende effekter. Jeres budskab og branding ses 24 timer i døgnet og er med til at skabe opmærksomhed.

Opnå mersalg
Der findes situationer, hvor en lille brochure bare ikke er nok. Der skal andre midler til. Her kan pyloner med infotavler hurtigt give jeres kunder overblik over menuer og nye fristelser.

Lang holdbarhed
Vores pyloner er skabt til at kunne trives i det miljø, som de skal indgå i. Vejrbestandige materialer til det skandinaviske klima er en selvfølge.

Find den rigtige pylonløsning

I kan vælge mellem traditionelle fritstående pyloner, hvor fronterne er flade eller buede, eller få specialbyggede i jeres helt eget design. De fleste pyloner kan leveres med eller uden LED-lys (lysskilt) og tilpasset jeres visuelle identitet.

Pyloner kan bruges både inde og ude, men krav til konstruktion og holdbarhed er mindre ved indendørs brug.

Vælg professionel montage af jeres pyloner

Nonbye har landsdækkende monteringsservice og opererer i hele Skandinavien. Vores montører styres af vores projektledere efter aftale med kunder. Vi anbefaler, at montering af pyloner altid sker af fagfolk

Hovedparten af de pyloner, som Nonbye sælger, ligger mellem 2-6 meter i højden. De kan opsættes på få timer. Pyloner under 4 meter kan som udgangspunkt opsættes ved at nedgrave dem i jord/grus.

Ved over seks meter kræver det ofte et nedstøbt fundament, og opsætning og montering tager derfor længere tid.

Prisen afhænger af jeres valg

Pyloner kan udformes på mange måder, og prisen varierer derfor meget. En pylon udført i kobber med logo i oplyst, udstukket akryl vil altid være en dyrere løsning end en pylon uden lys i aluminium.

Følgende faktorer har indflydelse på den endelige pris:

  • Størrelse og antal
  • Materialer
  • Lys/ikke lys/lyskilder
  • Monteringsforhold
  • Kompleksitet

Send os en uforpligtende forespørgsel.
Klik på knappen og udfyld formularen.

Har du brug for hjælp?

 

 

Kim medarbejder - Nonbye A/S

Kim Christiansen

Projektleder
+45 4090 8002
kch@nonbye.dk

Arbejdsproces

Vi er et hus fyldt med eksperter i hele processen fra idé over produktion til montage på pyloner – også på de teknisk svære løsninger. Lad os hjælpe jer sikkert hele vejen fra start til mål. Læs mere om hvordan vi gør i praksis.

Pyloner profilering ikon

Profilering

Når I samarbejder med Nonbye, er vi garant for løsninger, som optimerer jeres visuelle identitet, brand og budget under ét. Vi ved, hvor vigtig også pyloner er for jeres branding, så vi sammen styrker jeres profil.

Produktion

Vi har gennem mere end 50 år opbygget et hus fyldt med specialister i hele produktionsprocessen omkring pyloner. Vi har 7000 m² produktion under tag, og vores kompetente medarbejdere løser langt de fleste opgaver in-house.

Montage

Vores erfarne montører sørger for en hurtig og korrekt montering af jeres pyloner, så jeres budskab altid står skarpt. Montagen af pyloner kan ske i hele Danmark (eller verden i samarbejde med vores partnere i GLIMMA).

Se eksempler på vores arbejde med pylonskilte herunder

Lad resultaterne tale for sig selv

Dyk ned i vores mange spændende cases med pyloner og hent inspiration til jeres kommende opgaver.

City 2

Alle monterede pyloner er trekantede, hvilket skaber synlighed fra tre sider.

Læs mere her

Hedeselskabet

For at understrege tilknytningen til naturen, og samtidig øge synligheden, fik Nonbye idéen til en 3,5 meter høj pylon.
Læs mere her

Energinet

Nonbye udviklede skiltepylonen tilpasset den fantastisk bygning.
Læs mere her

Skal vi kontakte dig og din virksomhed?

For at sikre at vores service og produkter er i højeste kvalitet, handler vi kun med erhvervskunder.

15 + 10 =