Skab opmærksomhed og blikfang i jeres butik med Instore POS-materiale

Hjælp jeres kunder med at vælge og påvirk dem netop i købsøjeblikket

Point Of Sale (POS) materiale er en effektiv måde at skabe opmærksomhed og blikfang omkring jeres produkter i butikken og på andre salgssteder. Undersøgelser viser, at mange forbrugere først foretager deres endelige købsbeslutninger ude i selve butikken. Derfor kan POS-materiale være netop det, som afgør, om jeres produkter bliver set – eller overset.

Med Point Of Sale materiale kan I sætte fokus på gode tilbud tæt på betalingsområdet, henvise til udvalgte salgsområder eller bruge eyecatchere på vinduerne til at hente kunder ind i butikken.

POS materiale kan anvendes således:

 • Hjælp jeres kunder med at vælge og finde varer via kategoriskilte, som kan bruges overalt i detailbranchen
 • Store flotte billeder, eller grafik som gulvprint, er en anderledes måde at fange jeres kunders opmærksomhed på
 • Med displays som POS-materiale kan I hurtigt flytte skilte, og dermed budskab, rundt i butikken
 • Skab special effekts med figurskårne kreative displays og skilte

Hos Nonbye er vi total leverandører af POS-materiale, og vi producerer det meste på egen fabrik. Vores dygtige designere kan tilpasse materialer, form, farver og størrelse netop til jeres projekt og visuelle identitet, så det præsenterer jeres produkter bedst muligt og samtidig giver budskaber størst mulig opmærksomhed. Vi rådgiver gennem hele processen og udvikler ofte prototyper sammen med vores kunder, som testes “on location”, så jeres færdige POS-materiale får størst mulig effekt.

Find den rigtige POS-løsning og skab bedre sammenhæng

Mange virksomheder bruger et bredt udvalg af kanaler og platforme for at nå ud til deres målgrupper med relevante budskaber. Med Point Of Sale materiale kan I henvise jeres kunder til online kanaler, konkurrencer eller kampagner og dermed gøre POS til en integreret del af jeres markedsføring.

Lad os hjælpe med at finde den rette løsning som understøtter jeres brand bedst muligt. Det kan være displayløsninger i pap eller PVC, printløsninger til hyldeforkanter, reklamestickers, bannere og flag, posters og nedhængsskilte eller folieløsninger med selvklæbende folier, vakuum folier, sugekop folier, Dinoc folier og specialfolier.

Vi kan også lave specialløsninger til jeres kampagner og events i karton, akryl, plastic, metal og træ. I er altid velkommen til at få en rundvisning i vores produktion og hente inspiration til fremtidige opgaver.

Produktion, pakning og montage af POS

Nonbye producerer POS til både indendørs og udendørs brug. POS anvendes typisk indendørs, men har I behov for udendørs materialer til et marked, en udstilling eller event, er de grundlæggende retningslinjer ofte de samme som indendørs.

Vi anbefaler altid de materialer, som passer til jeres behov og tager højde for, om de eksempelvis skal have lang eller kort holdbarhed. Vi producerer i stor skala til kæder og laver selvfølgelig også unikke løsninger.

Point Of Sale -materiale er let at opsætte og hurtigt at nedtage efter brug. Ofte vil I selv kunne stå for montagen. Ved special montagekrav kan vores dygtige montører assistere jer.

POS kan ofte være en del af en større marketingkampagne, som skal sendes rundt til flere destinationer. Derfor kan vi også tilbyde at pakke og sende ud til jeres lokationer. Har I materiale fra andre leverandører, kan vi tilbyde at koordinere, så al pakning sker centralt.

Prisen afhænger af jeres valg

Point Of Sale materiale kan udformes på mange måder, og prisen kan derfor variere meget.

Følgende faktorer har indflydelse på den endelige pris:

 • Størrelse og antal
 • Materialer
 • Tryk/print
 • Udstansning/plot
 • Efterbearbejdning
 • Kompleksitet
 • Pakning

 

Send os en uforpligtende forespørgsel.
Klik på knappen og udfyld formularen.

Har du brug for hjælp?

 

 

Jesper Borchers

Sales Manager +45 4090 8003 jhb@nonbye.dk

Arbejdsproces

Vi er et hus fyldt med eksperter i hele processen fra idé over produktion til montage på instore – også på de teknisk svære løsninger.
Lad os hjælpe jer sikkert hele vejen fra start til mål.
Læs mere om hvordan vi gør i praksis.

Sparring

For os hos Nonbye ligger det naturligt i kulturen at indgå i tæt sparring med jer som kunde om konkrete løsninger. Sammen vender og drejer vi mulige ideer, og vi byder altid ind med stor entusiasme og kompetence både på design, gennemførelse og produktion af jeres instore løsning.

Projektledelse

Hos Nonbye har vi samlet over 70 års erfaring i projektledelse. Vores projektledere er et vigtig led i det daglige arbejde, og de sikrer fokus på jeres opgave til den er styret sikkert i mål. Det gælder både, når vi monterer instore i en enkelt butik eller står for vinduesdekoration i flere hundrede butikker i mange lande.

Produktion

Vi har gennem mere end 50 år opbygget et hus fyldt med specialister i hele produktionsprocessen omkring instore. Vi har 7000 m² produktion under tag, og vores kompetente medarbejdere løser langt de fleste opgaver in-house.

Se eksempler på vores arbejde med instore herunder

Lad resultaterne tale for sig selv

Dyk ned i vores mange spændende cases med instore og hent inspiration til jeres kommende opgaver.

PR electronics

Ny-udsmykket lounge brander PR electronics

Læs mere her

Volkswagen

Den nye Volkswagen Polo blev lanceret hos de danske forhandlere. Nonbye var med og stod for POS-materialer.
Læs mere her

Naturhistorisk Museum

Affotografering af gamle fotos, nyt liv til egetræ og filmstrimler som vægudsmykning for Naturhistorisk Museum.
Læs mere her

Dagrofa

Nonbye ansvarlige for produktion og montage af skilte til Dagrofas butikker.
Læs mere her

Jack & Jones

Nonbye har haft det fulde projektansvar for opbygningen af over 550 vinduer i 35 lande.
Læs mere her

Fra hal til arena

Folieudsmykning med stærke billeder giver unik stemning.
Læs mere her

Skal vi kontakte dig og din virksomhed?

For at sikre at vores service og produkter er i højeste kvalitet, handler vi kun med erhvervskunder.