Bliv set med den rette facadeskiltning

Facadeskilte er jeres visitkort og ansigt udadtil

Jeres facader og vinduespartier kan have mange funktioner, som fremhæves med en gennemtænkt facadeskiltning. Skiltningen bør være synlig, genkendelig og understøtte jeres visuelle identitet.

Der er flere gode grunde til at bruge facadeskilte. Det kan være for at vise jeres kunder vej og undgå forvirring, skabe større synlighed omkring jeres brand, skille jer ud fra mængden samt tiltrække flere impulskunder med iøjnefaldende budskaber.

Send det ønskede signal med det rigtige facadeskilt

Nonbye er førende totalleverandør af facadeskilte i Norden. Vi producerer på egen fabrik og har egen designafdeling med stor ekspertise, som kan hjælpe jer med at finde det helt rigtige udtryk. Vi matcher (og overgår gerne) jeres forventninger til materialer, udtryk og arkitektonisk stil, så jeres skiltning skiller sig ud fra konkurrenternes. 

Vi hjælper jer hele vejen – uanset om det gælder et enkelt facadeskilt, eller der er tale om profilering af en forretningskæde med mange lokationer. For at sikre den bedste effekt anbefaler vi, at monteringen udføres af fagfolk. 

Udhængsskiltet – facadens vigtigste skilt

Udhængsskiltet hænger ud fra facaden, og det er ofte det skilt man ser først, hvilket gør udhængsskiltet til facadens vigtigste skilt. Ligesom resten af facadeskiltningen kan udhængsskilte laves med- eller uden lys og i et utal af materialer, former og farver.

Det er vigtigt at tænke på placeringen og størrelsen på udhængsskiltet, da der skal tages højde for forbipasserende og øvrig trafik. Derudover kan det være en god idé at placere udhængsskiltet i en højde, der besværliggør hærværk.

Har I brug for et overblik
over jeres branding?

Få nem, dynamisk administration og
kontrol over alle jeres Brand Assets

Skal jeres facadeskilt ses i mørket?

Skal facadeskiltet være elegant og samtidig have effekt 24 timer i døgnet, kan LED-lys være en af mange muligheder. Vi skelner primært mellem tre typer af lyseffekter (se illustration nedenfor), der kan laves i alle tænkelige størrelser og farver.

Under udviklingen af facadeskiltet tages der blandt andet hensyn til lysstyrken i forhold til trafik, arkitektoniske forhold og beboere i nærområdet.

Kantlys

Frontlys

Coronalys

Løse facadebogstaver

Udskårne facadebogstaver i materialer som træ, plast og metal er en elegant måde at præsentere jeres firmanavn på. Løsningen er specielt egnet, hvor kommunale skiltekrav gør andre løsninger umulige, eller hvor man ønsker sig en mere elegant løsning.

Facadebogstaver monteres i dette tilfælde enten direkte på facaden eller på monteringsskinner, hvilket gør monteringen billigere.

Skilteplader med logo eller budskab

Facadeskilte kan også være skilteplader med logo eller billeder, der monteres direkte på facaden. Denne løsning kan give nogle udfordringer med teknisk forvaltning men kan være nødvendig i nogle tilfælde.

Brug for et frisk pust og nye idéer?

Vores designere og projektledere sidder klar til at finde den helt rette løsning til jer. Løsninger som holder i virkeligheden, da de også har tanke for produktion, omgivelserne, det budskab de skal sende samt eventuelle myndighedskrav. 

Deres fornemmeste opgave er at visualisere nye måder, hvorpå de kan gøre jeres facader flotte og let genkendelige – og samtidig understøtte jeres visuelle udtryk, som kan holde de næste mange år.

Kontakt vores LED-specialist Jan Gress på +45 8781 5146 eller jg@nonbye.dk og hør mere om mulighederne for lys i jeres facadeskilt.

Kommunale krav

I mange kommuner bliver kravene til korrekt placering, størrelse og udformning af udhængs- og facadeskilte løbende skærpet. Der er en del regler, man skal tage højde for, når man taler om skiltning af facader. Vidste I f.eks., at man skal søge om godkendelse hos kommunen, inden man ændrer så meget som et tal i et telefonnummer på facaden? Vi har stor erfaring med, at få kombineret kundens ønsker med kommunernes specifikationer. Dette tænkes ind allerede under designfasen, så vi på den måde opnår en langtidsholdbar skilteløsning.

Prisen afhænger af jeres valg

Facadeskiltning kan udformes på mange måder, og prisen kan variere fra alt mellem nogle få tusinde op til flere hundrede tusinde kroner alt efter løsning.
3-dimensionelle udskårne metalbogstaver belagt med 24 karats bladguld vil altid være en dyrere løsning end en skilteplade med digitalprint.

Følgende faktorer har indflydelse på den endelige pris:

  • Størrelse og antal
  • Materiale
  • Grafisk udtryk og kompleksitet
  • Strøm- og monteringsforhold

Et lille udpluk

Dyk ned i vores mange spændende cases med facadeskilte og hent inspiration til jeres kommende opgaver.

hummel

Meter store facadeskilte i flere farver er et stærkt visitkort fra hummel ved E45 i Sønderjylland.

Læs mere her

STARK

Samarbejdet mellem STARK og Nonbye omfatter alle områder af kædens visuelle identitet.

Læs mere her

EDC

EDC facadeskilte version 2.0 øger synlighed og branding i gadebilledet.
Læs mere her

Nyt Syn

Tæt sparring med Nonbye gav skarp profil.


Læs mere her

Aura

Stort engagement og bred erfaring gav stærk visuel løsning.

Læs mere her

Danish Crown

I tæt samarbejde med kunden er udviklet og produceret helt nye skilteidéer.


Læs mere her

Geels Plads

Skiltningen på butikscenteret Geel Plads havde udviklet sig til lidt af en skilteskov med 16 butikker med hver deres facade- og udhængsskilte.

Læs mere her

Facadeskilte der skræddersyes til dig og din virksomhed

Flere facts om facadeskilte

De mest anvendte skilteplader er sandwich- (dibond), aluminiums- og plastplader, men vi leverer også løsninger i træ, rustfrit stål, galvaniseret jern og glas. Mange af materialerne kan efterfølgende overfladebehandles i form af lakering, forkromning, polering og aluksering, så de får det ønskede udtryk og matcher jeres grafiske identitet. 

Opsætning kan ske på flere måder. Vi tilstræber dog altid ”usynlige” monteringsbeslag, så løsningen fremstår så elegant som muligt. 

Holdbarhed
De materialer, vi vælger til facadeskilte, er alle af høj kvalitet og vejrbestandige, så de tåler påvirkninger fra skiftende årstider – kulde og varme. De er langtidsholdbare, så den investering, I gør, kan deles ud over mange år. 

Produktion
Nonbye råder over en stor maskinpark in-house. Vi investerer løbende i ny teknologi, og det gør os til branchens mest moderne virksomhed. 

Montering
Nonbye har landsdækkende monteringsservice og opererer i hele Skandinavien. Vores montører styres af vores projektledere efter aftale med jer som kunder. Vi anbefaler, at montering af facadeskilte, som eksempelvis udhængsskilte, lyskasser eller galgeskilte altid sker af fagfolk. 

Arbejdsproces

Vi er et hus fyldt med eksperter i hele processen fra idé over produktion til montage på bilreklamer – også på de teknisk svære løsninger.
Lad os hjælpe jer sikkert hele vejen fra start til mål.
Læs mere om hvordan vi gør i praksis.

Design

Vores engagerede designere har spidskompetence og kan hjælpe jer med idéudvikling og design af enhver visuel kommunikationsløsning, som holder i virkeligheden. Jo før vi er med i processen med jeres bilreklamer, jo bedre resultater kan vi skabe for jer.

Profilering

Når I samarbejder med Nonbye, er vi garant for løsninger, som optimerer jeres visuelle identitet, brand og budget under ét. Vi ved, hvor vigtig også bilreklamer er for jeres branding, så vi sammen styrker jeres profil i gadebilledet.

Montage

Vores erfarne montører sørger for en hurtig og korrekt montering af jeres bilreklamer, så jeres dekoration altid står skarpt – og samtidig er let af afmontere. Montagen af folie på biler kan ske i hele Danmark (eller verden i samarbejde med vores partnere i GLIMMA).

Skal vi kontakte dig og din virksomhed?

For at sikre at vores service og produkter er i højeste kvalitet, handler vi kun med erhvervskunder.