Gør bilreklame til en effektiv del af jeres markedsføring

Bilreklame virker 24 timer i døgnet

– også når jeres biler holder stille eller parkeret

Med bilreklamer vil I dagligt blive set i trafikken af rigtig mange potentielle kunder. Store lastvognsreklamer ses, fordi de er store, mens dekorationer på mindre firmabiler kan virke som rene magneter på øjet.

Det er markedsføring gennem hele bilens levetid og et effektivt medie til branding af jeres virksomhed eller produkter.

Bilreklamer har også disse fordele:

 • Høj synlighed
 • Mange kreative designmuligheder
 • Lav kontaktpris
 • Kræver ingen vedligeholdelse (kun bilvask)

Reklame på biler laves på selvklæbende folie, som printes eller udskæres. Kvalitetsfolier er udviklet til at kunne tåle de fleste stresspåvirkninger lige fra vaskehaller til benzindryp og bilgasser.

Nonbye kan hjælpe med at udarbejde det helt rigtige design til jeres reklame på biler, som understøtter den visuelle identitet. Vi har en database med alle tilgængelige bilmodeller og kan tilpasse layoutet specielt til jeres behov.
Vi rådgiver jer også om det rigtige folievalg og montering.

Har I brug for et overblik
over jeres branding?

Få nem, dynamisk administration og
kontrol over alle jeres Brand Assets

Vælg den rette folie til jeres bilreklame

En god bilfolie krymper ikke og falder ikke af. I kan vælge folier, som holder i op til 10 år eller korttidsfolier til kampagne, som holder 3-12 måneder. I kan også vælge folie til biler, som passer til bilens levetid. Mange vælger en kvalitet, som holder 3-6 år.

Vi rådgiver og hjælper jer med at vælge den rigtige bilfolie til jeres bilreklame. Det kan være en jungle. Den forkerte folie kan blive grim, falde af eller være umulig at demontere. Det kan ende med at koste en formue.

Nonbye er således den eneste producent i Danmark, som kan yde den maximale 3M MCS- garanti på det totale slutprodukt.

Lidt mere om foliekvaliteter hos Nonbye

 • Alle farver er lysægte og tåler solens nedbrydende UV-stråler gennem længere tid – alt efter kvaliteten I vælger.
 • God bilfolie krymper ikke. Er der limrand omkring dekorationen, er den udført i et for billigt materiale.
 • Vi printer i miljøvenlig PVC-fri folie (med UV-farver godkendt af legetøjsindustrien og kan opfylde de strengeste krav til miljø og sikkerhed)

Et lille udpluk

Dyk ned i nogle af vores af vores mange spændende cases med bilreklamer og hent inspiration til jeres kommende opgaver.

DSB

I foråret 2022 påbegyndte vi demontage af folie på DSB’s S-tog. Der er tale om 135 S-tog, som skal demonteres, rengøres og folieres på ny.
Læs mere her

Arla

Bæredygtighed står højt på dagsorden hos Nonbye, som har været med til at levere PVC-fri foliering af el-lastbil til Arla.

Læs mere her

AURA

Kundeservice og projektledelse i top gav sikkert logoskift på 150 biler.
Læs mere her

Norlys

Den grønne omstilling vægtes højt hos Norlys, som har lavet et bæredygtigt folievalg.
Læs mere her

Volvo

Volvo stiller store krav til ensartede dekorationer i hele verden. Nonbye i Sverige er valgt som leverandør for at få det til at lykkes. 
Læs mere her

De kreative muligheder med bilreklame

Brug jeres corporate farver
Mange virksomheder bruger specialfarver i deres visuelle identitet. Jeres specifikke farver kan indfarves på selvklæbende folier og anvendes til jeres bilreklamer.

One-way folie på hele bilen
Reklame på biler kan også monteres hen over vinduerne. Det giver dekorationen en unik helhed. I kan stadig kigge ud af bilen takket være små huller i folien, som dog ikke må sidde på forrude og de to forreste sideruder.

Guld bil
I kan skabe en eksklusiv opmærksomhed med en bil pakket ind i guld, sølv eller aluminiumsfolie. Vi kan også vælge at printe jeres logo på guld folie, så det skiller sig ud fra bilens øvrige farve.

Dekorationsstriber
Dekorationsstriber er ofte en del af iøjefaldende bilreklamer. Vi har teknologi til at producere flerfarvede striber på ruller i op til 45 meters længde. Det sikrer en høj kvalitet på den færdig monterede bilreklame på jeres biler.

Flotte mønstrer og læderlook
Giv jeres biler et ekstraordinært look med folie til biler med struktur, mønster eller imitationer som eksempelvis træ, læder eller marmor. Der findes over 500 forskellige varianter.

Mange standardfarver at vælge mellem
I kan også vælge jeres folie til biler som en standardfarve. Der er mange at vælge imellem, som har reference til pantone- og ralfarver, hvilket gør det nemmere at vælge den rigtige farve til jer.

Din sparringspartner er klar til rådgivning

For Olafur er folie ikke bare et stykke klister, men en dekoration. Det er en mulighed for at skabe et utal af effekter, hvilket han med stor ildhu rådgiver både kunder og kollegaer om.

Du kan kontakte Olafur på om@nonbye.dk eller +45 6161 0871

Eller send os en uforpligtende forespørgsel.

Prisen afhænger af jeres valg

Bilreklame er en billig markedsføring med en lav kontaktpris. Skal den have den ønskede effekt, er det en god ide at investere i det rigtige design, folietype og montering.

Følgende faktorer har indflydelse på den endelige pris:

 • Størrelse og antal dekorationer
 • Design og sværhedsgrad
 • Foliekvalitet
 • Montering på en eller flere lokationer (skal der afmonteres gamle bilreklamer først)
 • Garanti
 • Leveringstid

Den rigtige montage af bilreklamer sikrer effekten

Vi anbefaler at jeres bilreklamer monteres af autoriserede montører, som har ekspertisen til at sikre et flot resultat med den ønskede effekt.

For at opnå garanti på folien skal monteringen være foretaget af en autoriseret montør.

Landsdækkende service
Nonbyes montører er autoriserede, og vi kan tilbyde jer landsdækkende service med montage af bilreklamer. Ved større profileringsopgaver opretter vi depoter strategiske steder, så den enkelte af jeres chauffører ikke skal pilles ud af drift i for lang tid. Monteringstiden kan variere fra mellem 15 minutter og op til 6-8 timer for helindpakning.

I trafikken kan der ske uheld, som kan resultere i skader på bilreklamen. Derfor gemmer vi mål, farver og andre vigtige oplysninger om den enkelte dekoration, så I kan bestille den del af dekorationen, som er blevet skadet.

Vores montører kan også afmontere gamle bilreklamer for jer, hvis en bil eksempelvis skal sælges. Alle limrester fjernes, men der kan være ‘skygger’, hvor den selvklæbende folie har siddet.

Bilreklamer der skræddersyes til dig og din virksomhed

Arbejdsproces

Vi er et hus fyldt med eksperter i hele processen fra idé over produktion til montage på bilreklamer – også på de teknisk svære løsninger.
Lad os hjælpe jer sikkert hele vejen fra start til mål.
Læs mere om hvordan vi gør i praksis.

Design

Vores engagerede designere har spidskompetence og kan hjælpe jer med idéudvikling og design af enhver visuel kommunikationsløsning, som holder i virkeligheden. Jo før vi er med i processen med jeres bilreklamer, jo bedre resultater kan vi skabe for jer.

Profilering

Når I samarbejder med Nonbye, er vi garant for løsninger, som optimerer jeres visuelle identitet, brand og budget under ét. Vi ved, hvor vigtig også bilreklamer er for jeres branding, så vi sammen styrker jeres profil i gadebilledet.

Montage

Vores erfarne montører sørger for en hurtig og korrekt montering af jeres bilreklamer, så jeres dekoration altid står skarpt – og samtidig er let af afmontere. Montagen af folie på biler kan ske i hele Danmark (eller verden i samarbejde med vores partnere i GLIMMA).

Skal vi kontakte dig og din virksomhed?

For at sikre at vores service og produkter er i højeste kvalitet, handler vi kun med erhvervskunder.