Hos Nonbye bliver medarbejderne typisk lidt længere

2. september 2022
Pia Niklassen og Jan Gress jubilæum - Nonbye

Pia Niklassen og Jan Gress er blevet hele 30 år – stort tillykke med jubilæerne. 

Pia er uddannet korrespondent og blev ansat hos Nonbye som sekretær med ansvar for skriftlig korrespondance og oversættelser. Det var i en tid, hvor sælgere ikke var udstyret med laptops, mobiltelefoner og Google translate, så det var håndskrevne tilbud som skulle renskrives og evt. oversættes. 

Senere blev Pia introduceret til salgsafdelingen, hvor hun har siddet med eksport. I dag arbejder hun i intern salg – stadig primært med eksport – hvilket hun trives rigtig godt med. 

“Det er primært kontakten med kunderne, som giver mig stor tilfredsstillelse og glæde ved arbejdet,” fortæller Pia. “Jeg forsøger altid at yde en god service og i øvrigt være omhyggelig med mit arbejde. Det er noget, jeg ikke kan gå på kompromis med.”

Jan kom til Nonbye i forbindelse med, at Nonbye og Sign Text fusionerede. Her startede han i EDB/support, hvor arbejdet bestod i at udøve support eksternt samt vedligeholdelse af PC, servere og produktionsmaskiner internt. Efter 17 år med support begyndte Jan, sammen med Ole Nonbye, at udvikle skilte med LED lys, som de fik en innovationspris for. Siden da har Jan siddet som projektleder, hvor han er specialist i 3D og lysskilte.

“Det bedste ved at arbejde hos Nonbye er alle mine rigtig gode kollegaer,” fortæller Jan. “Jeg bliver drevet af at være med til at udvikle nye skilteløsninger for kunderne.”