”Her har vi altid haft mulighederne”
10. september 2021
Birgitte med Verdensmål 8 - Nonbye

Nonbye ønsker at være en fremtrædende og ansvarlig virksomhed i lokalområdet. Vi skaber rammerne om en ordentlig, motiverende, rummelig og tryg arbejdsplads. Det underbygges med et løbende fokus på det psykiske arbejdsmiljø og en målsætning om fortsat at have et sygefravær under 2 %.

Vi ønsker at give vores medarbejdere muligheder og tager derfor medansvar både for uddannelse og efteruddannelse. Vi skaber plads til medarbejdere med særlige behov og tager aktiv del i uddannelse af elever.

Alt er med til at understøtte verdensmål 8, som er ét af de fem verdensmål, vi aktivt har valgt at arbejde for.

Birgitte (Gitte) Jørgensen har været hos Nonbye i over 38 år og fået mange muligheder, som hun med glæde har taget imod. Gitte startede hos Nonbye som 20-årig og var først 15 år i produktionen efterfulgt af 19 år på tegnestuen. I dag er hun i salgsafdelingen. Hun har det rigtig godt med at have fået mulighederne for at prøve nye arbejdsområder og samtidig kunne drage nytte af sin store erfaring.

”Det er skønt, der fortsat er brug for mine kompetencer her hos Nonbye, og jeg kan lære nye spændende ting og samtidig udnytte min erfaring. Det glæder jeg mig dagligt over, når jeg går på arbejde,” fortæller Gitte.