Her fejrer vi små og store succeser

21. januar 2021
Begejstring hos Nonbye A/S

Vores medarbejdere har en speciel status. Det er dem, som skaber resultaterne i hverdagen og får smilet frem på alles læber. Det er også gennem dem, at Nonbyes værdier opleves og udleves som en naturlig del af vores kultur og hverdag.

Derfor har vi sat to af vores  sparringspartnere Olafur Munk og Jacob Degn Andersen stævne for at få deres tanker om én af vores værdier ”begejstring”. Synonymer for begejstring er henrykkelse, entusiasme, jubel og  ildhu. Alt sammen med til at sætte flere nuancer på netop det, som vores to gutter forbinder med begejstring hos Nonbye. De fortæller:

“For os handler det i høj grad om at have lyst og mod til at fejre både små og store succeser. Den fælles følelse af velvære skaber motivation og overskud. Det er vi rigtig gode til hos Nonbye – det gælder i hele organisationen.

Med det i bagagen bygges vores begejstring også af at have indlevelse og forståelse for kundens produkter og bruge sin glæde, kreativitet og lyst til at hjælpe andre (både kunder og kolleger), som grundlag for netop at udvikle de løsninger, kunden har brug for – og måske ikke vidste var mulige. Det giver et ekstra nøk på begejstringsbarometeret, når vi ser tilfredsheden i kundens øjne over den færdige løsning, og vi kan gå hjem og dele glæden med alle kollegerne.”