Foliering af ŠKODA officialbiler

19. august 2021

Hen over sommeren har Nonbye folieret 24 ŠKODA OCTAVIA iV plug-in-hybridbiler, der blev brugt til officialbiler under PostNord Danmark Rundt 2021 i august. 14 af bilerne var også med under DM i landevejscykling i juni. ŠKODA er officiel samarbejdspartner for de to løb. Læs mere om Nonbyes bilreklame.

Med udgangspunkt i kundens design har Nonbye varetaget produktionen af folien til de 24 biler og den efterfølgende montage.

”Både ŠKODA og vi har et bæredygtigt fokus, og derfor blev der valgt en PVC-fri folie til hybrid-bilerne,” fortæller projektleder Mads Stentoft Jensen fra Nonbye. ”Undtaget er krom folien, da den ikke fås i en PVC-fri udgave.”

Nogle fordelene ved bilfoliering

  • Høj synlighed
  • Mange kreative designmuligheder
  • Lav kontaktpris
  • Kræver ingen vedligeholdelse (kun bilvask)

Reklame på biler laves på selvklæbende folie, som printes eller udskæres. Kvalitetsfolier er udviklet til at kunne tåle de fleste stresspåvirkninger lige fra vaskehaller til benzindryp og bilgasser.

Nonbye kan hjælpe med at udarbejde det helt rigtige design til jeres reklame på biler, som understøtter den visuelle identitet. Vi har en database med alle tilgængelige bilmodeller og kan tilpasse layoutet specielt til jeres behov.

Den bedste bilfoliering er også miljøvenlig

Nonbye rådgiver om det rigtige folievalg og montering på bilerne.

Vi printer i miljøvenlig PVC-fri folie (med UV-farver godkendt af legetøjsindustrien og kan opfylde de strengeste krav til miljø og sikkerhed).

Nonbye er således den eneste producent i Danmark, som kan yde den maximale 3M MCS-garanti på det totale slutprodukt.