Foliering af firmabil for Tiny Offices

20. maj 2020

Tiny Office er udviklet af Jonas “Pindhund” Hallberg. Tiny Office kan bygge ALT på hjul. Fra drivhus til advokatkontor, fra tankstation til forsamlingshus. Alt kan skaleres ned til essensen af det, det er – og sættes på hjul.

Derfor valgte Jonas Nonbye til produktion af effektiv bilreklame

Det er vigtigt også at være flot kørende, når jeg kommer rundt med de forskellige Tiny Offices,” siger Jonas Pindhund. ”Dermed præsenterer den vogn, jeg kommer kørende med, sig også meget bedre. Jeg samarbejder fast med Nonbye om krævende skilte -og folieringsopgaver til de nye Tiny Offices, og jeg har også på denne opgave været yderst tilfreds med samarbejdet. De har rådgivet om skaleringen af dekorationen på min firmabil, så den har fået den helt rigtige størrelse – og efterfølgende også været ansvarlige for produktion og montage af folien.

Fordele ved foliering af firmabil

  • Høj synlighed
  • Mange kreative designmuligheder
  • Lav kontaktpris
  • Kræver ingen vedligeholdelse (kun bilvask)

Reklame på biler laves på selvklæbende folie, som printes eller udskæres. Kvalitetsfolier er udviklet til at kunne tåle de fleste stresspåvirkninger lige fra vaskehaller til benzindryp og bilgasser.

Nonbye kan hjælpe med at udarbejde det helt rigtige design til jeres reklame på biler, som understøtter den visuelle identitet. Vi har en database med alle tilgængelige bilmodeller og kan tilpasse layoutet specielt til jeres behov.

Miljøvenlig foliering af firmabil

Vi printer i miljøvenlig PVC-fri folie (med UV-farver godkendt af legetøjsindustrien og kan opfylde de strengeste krav til miljø og sikkerhed).

Nonbye er den eneste producent i Danmark, som kan yde den maximale 3M MCS-garanti på det totale slutprodukt.