Foliering af biler til FedEx

19. oktober 2021
Bilreklame til FedEx biler i samarbejde med Glimma - Nonbye

Nonbye specialiserer sig bilreklame og har produceret og monteret folie på godt 40 biler og lastbiler for FedEx i hele Norden. 

”Der kommer  løbende flere biler til. Det sker som et led i skiftet fra TNT til FedEx, hvor alle TNT-biler bliver folieret på ny med FedEx logo og farver,” fortæller projektleder Johnnie Michael Schoelzer.

”Vi har fået opgaven gennem Glimma og har løst den i tæt samarbejde med vores kolleger herfra og FedEx. Vi kender FedEx rigtig godt og lever op til deres strenge krav om en skarp visuel identitet både på biler, facader og wayfinding.”

Fordele ved foliering af biler

• Høj synlighed
• Mange kreative designmuligheder
• Lav kontaktpris
• Kræver ingen vedligeholdelse (kun bilvask)

Reklame på biler laves på selvklæbende folie, som printes eller udskæres. Kvalitetsfolier er udviklet til at kunne tåle de fleste stresspåvirkninger lige fra vaskehaller til benzindryp og bilgasser.

Nonbye kan hjælpe med at udarbejde det helt rigtige design til jeres reklame på biler, som understøtter den visuelle identitet. Vi har en database med alle tilgængelige bilmodeller og kan tilpasse layoutet specielt til jeres behov.

Miljøvenlig foliering af biler

Vi printer i miljøvenlig PVC-fri folie (med UV-farver godkendt af legetøjsindustrien og kan opfylde de strengeste krav til miljø og sikkerhed).

Nonbye er således den eneste producent i Danmark, som kan yde den maximale 3M MCS-garanti på det totale slutprodukt.