Foliedekoration af lastbiler for Volvo

3. august 2021
Bilreklame på Volvos truck - Nonbye

Nonbye AB fik til opgave at producere og montere foliedekoration til Volvo Trucks pressefotografering i forbindelse med lancering af tre nye, tunge el-lastbiler.

I tæt dialog med Group Product Design blev valgt den rette folie og produktionsmetode, som kunne leve op til Volvos ønsker om effektiv bilreklame. Kunden er yderst tilfreds med resultatet.

”Det er altid spændende og sjovt at være med til at udvikle en helt ny dekoration, som spiller en rigtig stor rolle – og skal repræsentere både hele projektet og den enkelte lastbil,” siger projektleder Sara Olsson fra Nonbye. ”

Nogle af fordelene ved autofoliering

  • Høj synlighed
  • Mange kreative designmuligheder
  • Lav kontaktpris
  • Kræver ingen vedligeholdelse (kun bilvask)

Reklame på biler laves på selvklæbende folie, som printes eller udskæres. Kvalitetsfolier er udviklet til at kunne tåle de fleste stresspåvirkninger lige fra vaskehaller til benzindryp og bilgasser.

Nonbye kan hjælpe med at udarbejde det helt rigtige design til jeres reklame på biler, som understøtter den visuelle identitet. Vi har en database med alle tilgængelige bilmodeller og kan tilpasse layoutet specielt til jeres behov.

Den bedste autofoliering er også miljøvenlig

Nonbye rådgiver om det rigtige folievalg og montering på bilerne.

Vi printer i miljøvenlig PVC-fri folie (med UV-farver godkendt af legetøjsindustrien og kan opfylde de strengeste krav til miljø og sikkerhed).

Nonbye er desuden den eneste producent i Danmark, som kan yde den maximale 3M MCS-garanti på det totale slutprodukt.