Erhvervshus på CSR-besøg
1. oktober 2021
CSR oplæg til Erhvervshus - Nonbye
Mere end 50 års historie – med fokus på bæredygtighed

…var i den forgangne uge overskriften for 35 konsulenter fra Erhvervshus Midtjyllands besøg hos Nonbye i forbindelse med deres Erhvervsudviklingsdøgn. Udgangspunktet var Nonbyes CSR-politik, hvor man bl.a. har udvalgt fem verdensmål at arbejde målrettet for og efterfølgende har dette resulteret i firmaets første CSR rapport i 2021.

Lars Nonbye tog de besøgende gennem Nonbyes spændende historie, hvor det innovative og bæredygtige har været omdrejningspunkter gennem mange år. Samtidigt dykkede han ned i CSR-politikken og fortalte helt konkret, hvordan Nonbye arbejder med de opstillede mål i praksis.

”For os er det en rejse, som startede for længe siden. Vi ved endnu ikke, hvor den ender. Vores mål er, at vi bliver så bæredygtige og tager så stort samfundsansvar som muligt. Med vores seneste tiltag med CSR-politikken har det bæredygtige og social ansvarlige fået en endnu mere fremtrædende plads i vores dagligdag,” siger Lars Nonbye og fortsætter: ”Det var herligt at have de spørgelystne og meget interesserede konsulenter på besøg og bl.a. give dem et indblik i, hvordan vi ser HR, CSR og ISO som brikker i samme puslespil. Det gav anledning til mange gode og værdifulde diskussioner.”