Drive og gåpåmod bringer os på forkant
9. februar 2022
Nikoline foran historien i opgang - Nonbye

Vores medarbejdere har en speciel status. Det er dem, som skaber resultaterne i hverdagen og får smilet frem på alles læber. Det er også gennem dem, at Nonbyes værdier opleves og udleves som en naturlig del af vores kultur og hverdag.

En af vores grundlæggende værdier er initiativpligt. Synonymer for initiativ er handling, drive, energi, fremdrift, gåpåmod, virkelyst. Alt sammen med til at sætte flere nuancer på det vores digitale marketingkoordinator Nikoline forbinder med initiativpligt hos Nonbye. Hun fortæller:

”Jeg ser initiativ og pligten til at gøre noget på egen hånd, som en vigtigt faktor i dagligdagen. Og vi er på mange områder rigtig gode til det. Det gælder både når vi skal fastholde udvikling og se nye muligheder – og være på forkant med kundens løsninger for hurtigt at kunne forudse potentielle udfordringer og hurtigt få en løsning på dem. I min dagligdag er det en stor fordel at være på forkant og selv tage initiativ. Det er med til at sikre en løbende strøm af nyheder ud til vores kunder i både Danmark, Sverige og Norge.”