Dekorationer til alle lanceringer siden 1986

Nonbye har været fast samarbejdspartner med Volvo i en lang årrække. Ved lancering af nye lastbiler er Volvo i tæt dialog med Nonbye om udvikling af dekorationer til de enkelte modeller. Det er blevet til rigtig mange lastbilsdekorationer gennem årene. Samtidig tager Nonbye del i events og kampagner, hvor der skal laves specialdekorationer til fx pressefotos eller filmoptagelser.

Nonbye leverer desuden bilreklame til Volvo Groups Bussar, Penta och Construction equipment.

Ens bildekorationer world wide

Volvo stiller store krav til ensartede dekorationer på deres lastbiler, servicebiler m.v. over hele verden. Nonbye er valgt som leverandør for at få det til at lykkedes.
Når de nye dekorationer er færdigudviklede, præsenteret for pressen og markedsføringen er startet, udsendes også ordresedler til de enkelte forhandlere, hvor de kan bestille de nye dekorationer direkte ved Nonbye. Det drejer sig årligt om dekorationer til flere hundrede lastbiler.

”Vi har rigtig mange kontaktpunkter hos Volvo. Det handler både om design, produktion, montage og kvalitet. Vi samler alle trådene, og skaber dermed et godt grundlag for, at Volvo lykkes med deres strategi om ensartede lastbildekorationer i høj kvalitet over hele Europa.”

Projektleder Magnus Olsson, Nonbye

Tæt dialog om nye muligheder

Volvos designere er meget interesserede i at være opdaterede omkring nye materialer og produktionsmuligheder. ”Vi kommer derfor til kunden og præsenterer dem for det nyeste. Vores møder starter ofte med at tale om nye materialer og produktionsteknikker”, siger Magnus Olsson. ”Når en ny idé er født i Volvos produktdesign starter dialogen med os om udviklingen af den fysiske bildekoration. Det sker på flere møder, hvor vi også taler om mulige farver og materiale, og der udarbejdes flere prøver. Herefter laves testmontage og endeligt udarbejdes en prototype til en demobil.”

Produktion hos Nonbye i Danmark

Produktionen af alle bilreklamer til Volvo sker hos Nonbye i Danmark. ”Også her har vi en tæt dialog både med Volvo og vores kolleger i Danmark. Det er afgørende, at alt bliver som kunden forventer, og at leveringen til de enkelte fabrikker sker til aftalt tid. Derfor har vi også ved flere lejligheder haft kunden med på besøg hos Nonbye i Danmark således, at de får set produktionsfaciliteterne og møder vores kolleger. Det skaber tryghed hos kunden”, siger Magnus Olsson.

Workshop for montører

Som et vigtigt led i samarbejdet er Nonbye en aktiv del af alle montager for at sikre, at alt udføres som foreskrevet. Der udarbejdes således monteringsvejledninger, som sendes til fabrikkerne i Brasilien, Rusland, Belgien og Sverige. Samtidig afholder Nonbye også montørworkshops.

”Nonbye and their staff provide a professional and perfectly tailored service to suit our needs. Where I work at Volvo Group Design they support us by delivering often time critical, high quality graphic solutions. This service means our products display and reflect the design intent to a very high standard.”

– Nigel Atterbury
Senior Graphic Designer at Volvo Group Design

Få din opgave rigtigt fra start

Uanset om du er lille eller stor, er det vigtigt at komme godt fra start. Gør brug af vores mangeårige knowhow inden for visuel profilering – kontakt os uforpligtende allerede i dag!

 

Caseansvarlig

 

 

Sara Olsson