PR electronics’ røde bølge er det gennemgående dekorative element på væggene i den nyligt, toptrimmede lounge hos AGF. PR electronics er sponsor hos AGF, og ser sponsoratet som en god mulighed for employer branding i det århusianske.

PR electronics loungen stod skarpt efter den gennemførte brush up, da Superligasæsonen startede i foråret 2022. Head of Global Marketing Mizi Rahbek Lauritsen havde efter anbefaling fra AGF valgt Nonbye som samarbejdspartner på opgaven med den nye dekorering af vægge og møbler.

Fælles idégenerering

Mizi Rahbek Lauritsen mødtes således indledningsvist med grafiker Jønne Rantzau og sparringspartner Olafur Munk fra Nonbye i VIP-loungen hos AGF. De gik sammen rundt og kiggede og idéudviklede på den fremtidige udsmykning. ”Vi havde en super god sparring, og Nonbye kom med mange spændende input, som blev vendt og drejet i fællesskab,” fortæller Mizi. ”De anbefalede eksempelvis elektroniske infoskærme i stedet for en roll-ups, da vi arbejder med elektronik, hvilket er en rigtig god pointe.”

”Nonbye tog alle vores fælles input med hjem og vendte tilbage med et super skarpt oplæg.”

Head of Global Marketing Mizi Rahbek Lauritsen

Kvalitet i fokus

Inden det første møde med PR electronics havde Jønne Rantzau bl.a. orienteret sig på virksomhedens hjemmeside og i deres materialer for at få et godt indtryk af stil/tone for deres kommunikation. ”De har et farverigt, letforståelig og elegant udtryk, som vi naturligvis skulle have med ind i loungen,” fortæller Jønne. ”Det er også med til at underbygge den kvalitet, som virksomheden står for.”

Øjenåbner i nærmiljøet

PR electronics er beliggende i Rønde i Syddjurs og designer, udvikler og fremstiller signalbehandlingsenheder i verdensklasse til proces- og fabriksautomationsindustrien. Virksomheden har kunder over hele verden. ”Vi er altid på udkig efter dygtige medarbejdere – og særligt maskin- eller elektronikingeniører,” siger Mizi. ”I den forbindelse har vores sponsorat i AGF en vigtig rolle som en øjenåbner for potentielle medarbejdere.” 

Værdifuldt samarbejde bag flot resultat

”Nonbye har været et rigtigt godt valg til at løse opgaven,” siger Mizi. ”De har været gode til at fange vores visuelle udtryk og få det med ind i loungen. Vi har naturligvis også haft AGF med på sidelinjen hele vejen, så alt er stemt af med dem. Vi står med et flot resultat, som vi er stolte af at vise frem.”

Caseansvarlig

 

 

Olafur medarbejder - Nonbye a/s

Olafur Munk

Lad os hjælpe din virksomhed med at skabe stærke visuelle udtryk!

Nonbye hjælper alle typer virksomheder, kæder og institutioner i alle brancher med at skabe visuel identitet med høj synlighed og ensartet udtryk. Vi vil også gerne hjælpe dig og dit projekt med at komme sikkert i mål – vi har 50 års erfaring at byde ind med. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende møde.