Meter store facadeskilte i flere farver er et stærkt visitkort fra hummel ved E45 i Sønderjylland. Skiltene er monteret på hummel’s over 20.000 kvadratmeter nye, højteknologiske distributionscenter.
Centeret skal håndtere forsendelser til kunder i mere end 30 lande og står efter planen færdigt i foråret 2023.

Farveskift giver særlige muligheder

hummellogoet med de tre pile kan skabe en helt særlig stemning med farveskift og blinkende lys. Det kan fx være rødt, når Danmark spiller landskamp og grønt, når bøgen springer ud. Alle farver kan vælges via en fjernbetjener.

”Farverne i skiltene er produceret med RGB dioder,  da det netop giver mulighed for at skifte farver,” fortæller Jan Gress. ”Samtidigt har kunden fulgt vores råd om at bruge kantlys i pilene og frontlys i logoet for at opnå et eksklusivt udtryk og ikke et lyshav.” 

45-meter lang vision

hummel’s vision er CHANGE THE WORLD THROUGH SPORT. Det markante budskab er monteret på bygningen, som enkelte bogstaver i lakeret aluminium, og er samlet 45,7 meter langt og 2,56 meter højt. 

For hummel er sport et universelt sprog med styrken til at skabe en reel forandring i verden gennem forståelse, respekt og enhed mellem nationer, kulturer og mennesker.

Gennemtænkt facadeskiltning sætter markante aftryk

“Den nye facadeskiltning til hummel på E-45 ved Bov-afkørslen er både meget synlig, genkendelig og understøtter kundens visuelle identitet. Det er netop de fordele, man opnår, med en gennemtænkt facadeskiltning,” siger projektleder Jan Gress fra Nonbye. ”Vi har haft et godt samarbejde med kunden hele vejen lige fra rådgivning om design og lys i facadeskiltene til produktion og montage.”

Nyhedsmail om lys i facadeskilte - Nonbye

Synlighed vidt omkring

De tre 12 meter lange hummel skilte og fire pile med RGB-lys giver sammen med den markante vision en stærk synlighed døgnet rundt. Det gælder både for trafikanter på E-45, lastbilchauffører, som skal hente/bringe varer, kunder, medarbejdere og mange andre. ”Kombinationen af front- og kantlys giver et meget rent og klart udtryk,” siger Jan Gress. ”Alt er naturligvis afstemt, så det ikke er til gene for de trafikale forhold, og lever op til alle regler for området.”

Caseansvarlig

 

 

Portrætbillede af Jan Gress - Nonbye

Jan Gress

Lad os hjælpe din virksomhed med at skabe stærke visuelle udtryk!

Nonbye hjælper alle typer virksomheder, kæder og institutioner i alle brancher med at skabe visuel identitet med høj synlighed og ensartet udtryk. Vi vil også gerne hjælpe dig og dit projekt med at komme sikkert i mål – vi har 50 års erfaring at byde ind med. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende møde.