Klart budskab hos føtex

Hos føtex i Holme og Viby tæt på Århus har man fået en særlig foliering i returflaske-rummene, som understøtter detailkædens budskab om  ”Doner din pant og støt sundheden lokalt”.

Dokumenteret effekt afgjorde valg af folie

Den antibakterielle folie passer perfekt til rum og overflader, hvor der er mange bakterier. Det var også baggrunden for, at sparringspartner Olafur Munk anbefalede denne folietype til føtex.
”Kunden var straks med på idéen, og den fremlagte dokumentation for effekten afgjorde valget. Folien eliminerer således op til 99,9% af vira, bakterier, skimmelsvampe m.v., ” fortæller Olafur Munk.
”Samtidig har kunden fået en løsning, som er nem at vedligeholde og rengøre. Det er også et væsentligt plus i dagligdagen.”

Antibakteriel kreativ idé

”Nonbye fik en stærk, kreativ ide til dekorering af vores pant-destinationer. Det står nu mere klart for vores kunder, hvem de støtter i lokalområdet, hvis de vælger at donere deres pant,” fortæller marketingchef Karin Sommer fra føtex.  ”Samtidigt fortæller vi også, at folien i rummene er særlig antibakteriel. Jeg er meget tilfreds med løsninger og har ikke set den samme idé brugt tidligere.”

Caseansvarlig

 

 

Olafur Munk - profilbillede

Olafur Munk

Lad os hjælpe din virksomhed med at skabe stærke visuelle udtryk!

Nonbye hjælper alle typer virksomheder, kæder og institutioner i alle brancher med at skabe visuel identitet med høj synlighed og ensartet udtryk. Vi vil også gerne hjælpe dig og dit projekt med at komme sikkert i mål – vi har 50 års erfaring at byde ind med. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende møde.