Gennemtænkt wayfinding opfylder flere formål

Energinet.dk er en selvstændig offentlig virksomhed under Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet, som ejer og udvikler el- og gasnettet i Danmark.
I forbindelse med opførelse af et nyt domicil nær Erritsø stod Nonbye for design og produktion af en domicilpylon, som både kunne understøtte udtrykket i den nye, fantastiske bygning og vise de besøgende sikkert vej til Energinet.dk

Eksklusiv skiltning viser vej til nyt domicil

Energinet.dk havde fået bygget et fantastisk nyt domicil, og den nye skiltepylon skulle naturligvis leve op hertil. Derfor valgte Nonbyes designer at bruge samme udtryk og materialer som facadens til en meget eksklusiv skiltepylon.

Blikfang og branding i fransk zink

Den specialdesignede domicilpylon er således 7,5 m høj og med en glasplade monteret i midten. På glaspladen er monteret logo med indlagt LED-lys. Hele pylonen er beklædt med sort fransk zink, hvilket passer sammen med domicilbygningen.

Altid synlig

Med LED-lyset skabes spændende effekter og stor synlighed, som er med til at brande Energinet.dk 24 timer i døgnet.

Caseansvarlig

 

 

Jan Graus Sørensen

Design- & marketingchef, mDD
+4540606240
js@nonbye.dk

”Det var en rigtig spændende opgave at få lov at designe en skiltepylon, som kunne leve op til den fantastiske bygning – og hvor kunden prioriterede en unik og eksklusiv løsning. Vi er utroligt stolte over resultatet, som fortsat står skarpt.”

 – Jan Graus

 

Vil I vide mere?

Der er rigtig mange muligheder med skiltepyloner, som kan placeres lige der, hvor de har den største effekt.

Kontakt os hvis I har brug for input til jeres næste skilte/pylon løsning. Vi sidder klar til at hjælpe jer godt videre.