Elegance, høj synlighed og enkel montage

Alt tilpasset nutidens kamp om kunderne i gadebilledet. Det er tankerne bag version 2.0 af EDC’s facadeskilte som er udviklet i tæt samarbejde mellem Nonbye og ejendomsmæglerkæden.

De nye skilte er en videreudvikling af facadeskilte version 1.0 som Nonbyes design- og marketingchef Jan Graus Sørensen skabte til EDC tilbage i 2005.

Genvalg til Nonbye

Nonbye og Jan fik genvalg af EDC til at udvikle version 2.0 af kædens facadeskilte. Valget havde både baggrund i det langvarige samarbejde, Jans blik for, hvad der virker i gadebilledet, og ikke mindst store forståelse for strukturen i en frivillig kæde.

Version 1.0 – Unikt design

Facadeskiltet har været den mest anvendte skiltetype hos den enkelte EDC-mægler i mange år. ”I version 1.0 fra 2005 havde vi primært fokus på et unikt design og en markering af, at EDC havde fået nyt logo,” fortæller Jan.

”Udfordringen ved skilt og logo fra 2005 har dog været de mange ”løsdele”, hvor hvert bogstav skulle monteres for sig og samtidigt skulle designet passe ved alle typer facader og farver.”

Version 2.0 – Enklere montering og fortsat unik profil

Derfor har Nonbye ændret på hele opbygningen af skiltet i version 2.0. EDC har fået en løsning, som er væsentligt nemmere og dermed billigere at montere. Profilen fra version 1.0 holder stadig, men kampen på markedet er intensiveret, hvilket har krævet tilpasninger. Samtidig kommer der også flere og flere krav fra de tekniske forvaltninger, som der skal tage højde for.
”Det afspejles i vores nye design og produktion/montage. Vi skal råbe højere på facaderne og samtidig holde øje med økonomien.
Vi har valgt at holde fast i det eksklusive og seriøse udtryk ved valg af mat eller blankt rustfrit stål og arbejdet med forskellige typer af glans.”
Design- og marketingchef Jan Graus Sørensen

Fleksibel anvendelse

Det nye skilteprofil 2.0 er udviklet og designet, så det kan bruges på alle typer af facader – uanset farve og materiale. Facadeskiltet kommer samlet (sam-monteret) på en hvid baggrund, så monteringen er hurtigere.

Der kan desuden skrues op/ned for både synlighed og økonomi. De mæglere som ønsker ekstra synlighed kan således bestille en variant med et påsat blåt facadebånd.

Facadeskilt til EDC - Nonbye A/S
Facadefolie og udhængsskilt til EDC - Nonbye A/S
Blåt facadebånd til EDC facade - Nonbye A/S

Indblik styrker løsningerne

”Nonbye og primært Jans store indblik både i vores kæde samt i udviklingen og mulighederne indenfor facadeskiltning har været et stort plus for vores nye løsning,” fortæller Marianne Frandsen fra EDC. ”Vores mæglere har taget godt imod den, og vi er i fuld gang med implementeringen. De første mange butikker har allerede valg den nye løsning, som også er lidt mere prisbillig, hvilket er et krav i vores meget prisfølsomme marked.”
Facadeskilt med lys i til EDC - Nonbye A/S

Caseansvarlig

 

 

Jan Graus medarbejder - Nonbye A/S

Jan Graus Sørensen

Design- og marketingchef, mDD
+45 4060 6240
js@nonbye.dk

Lad os hjælpe din virksomhed med at skabe stærke visuelle udtryk!

Nonbye hjælper alle typer virksomheder, kæder og institutioner i alle brancher med at skabe visuel identitet med høj synlighed og ensartet udtryk. Vi vil også gerne hjælpe dig og dit projekt med at komme sikkert i mål – vi har 50 års erfaring at byde ind med. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende møde.