Nyt logo og statement på bygninger og lastbiler

Danish Crown (DC) offentliggjorde i efteråret 2019 deres nye logo og statement på bygninger og lastbiler, som led i en ny brandingstrategi. Nonbye har været med fra idéudvikling og produktion til montering af facadeskilte og bilreklame.

I det nye logo har DC bl.a. udskiftet ”knive” med ”mennesker” i kronen – og netop mennesker, jorden, etik og dyrevelfærd er de områder, som vil få særlig fokus i koncernen fremover. Arkitekterne Kontrapunkt står bag den nye visuelle identitet og herunder også logoet.

Ny visuel identitet implementeret

”Det har været en rigtig spændende og udfordrende opgave, hvor vi haft mulighed for at bringe mange af vores kompetencer i spil,” siger salgschef Jesper Borchers fra Nonbye.

Med hele vejen

Nonbye har været med i hele udviklingsprocessen af skilteudtrykket – herunder hvordan de spændende nye idéer kunne gøres produktionsklare til selve produktionen af både skilte, wayfinding og bildekorationer samt montage.

 Folien i den nye orange/røde logofarve er således blevet special tonet i Schweiz for at ramme farven præcist.

Fælles idéudvikling af unikke facadeskilte

I tæt samarbejde med både Kontrapunkt og DC har Nonbye arbejdet med udviklingen af nye skilteidéer, hvor skiltet giver udtryk af at være ”svævende” og monteres rundt om hjørner og over tage.

Tryllepulveret giver det svævende indtryk

Det største skilt er 10 x 3 meter og monteret på DC’s hovedkontor i Randers,” fortæller projektleder Jan Gress fra Nonbye. ”Vi har arbejdet med forskellige alu-profiler, som tilsat lidt ”tryllepulver” giver det svævende indryk. Hele montagen skal desuden kunne klare den vindbelastning, som opstår, når skiltene ikke monteres plant med muren på bygningerne. Derfor har vi lavet flere prøvemontager af forskellige løsninger.”

Effektiv montage

Montage af skilte, pyloner og bildekorationer på 14 DC og 22 Tulip lokationer skulle foregå over en weekend op til offentliggørelsen af den nye strategi.

Ved samme lejlighed skulle de nuværende skilte og pyloner demonteres og 33 lastbiler omdekoreres. Nonbye var ansvarlig for hele montagen, og havde tre montagehold til at klare opgaven i løbet af en uge

Udviklende samarbejde

DC og Nonbye har en lang samarbejdsrelation, og hos Nonbye er der stor glæde over at være del af dette projekt.

En nytænkende løsning

”Det har været en rigtig spændende og udfordrende opgave, hvor vi haft mulighed for at bringe mange af vores kompetencer i spil,” siger salgschef Jesper Borchers fra Nonbye.”Vi er glade for det gode samarbejde med både DC og Kontrapunkt, som har banet vejen for nytænkende løsninger.”

Caseansvarlig

 

 

Portrætbillede af Jan Gress - Nonbye

Jan Gress

Vil I vide mere?

Jo før vi kommer ind i jeres proces, jo bedre kan vi hjælpe jer.

Kontakt os – vi står klar til at hjælpe jer videre.