Specialudviklede skilte, pyloner og folie leder både ansatte og besøgende på rette vej på Danish Crowns slagterier. Det gælder både til omklædning, mødelokaler og uddeling af gæstesko samt til den rette port, når der skal aflæsses grise eller hentes færdigproducerede varer.

Gennemført visuelt udtryk

Den nye wayfinding er udviklet som del af det nye visuelle udtryk, Danish Crown lancerede i efteråret 2019. Designbureauet Kontrapunkt står bag både den nye visuelle identitet og det overordnede layout af alle nye skilte.

Nonbye har været med i udviklingsprocessen af skilteudtrykket – herunder hvordan de spændende nye idéer kunne gøres klar til produktion og montage. Visi Skilte Design har været behjælpelig med montagen af den nye visuelle identitet. Folien i Danish Crowns nye røde brand-farve er således blevet special tonet i Schweiz for at ramme farven præcist.

Skiltemanual til Danish Crown - Nonbye a/s

Skiltemanual med plads til lokale tilpasninger

En overordnet skiltemanual danner grundlag for de enkelte Danish Crown lokationers valg af skilte til deres individuelle wayfinding. ”Vi har assisteret med råd og vejledning, så det hele fungerer bedst muligt lokalt, og efterfølgende været ansvarlige for produktion og montage,” fortæller projektleder Jan Gress fra Nonbye. ”Enkelte steder har der været behov for tilpasninger pga. specielle behov. Det har vi også fundet løsninger på”.

Særlig pil viser vej

Som del af den nye wayfinding har Kontrapunkt udviklet en særlig ”pil”, som er et skilt med en bøjning. ”Vi har arbejdet videre med flere løsninger på netop dette skilt, inden vi nåede frem til det rette. De skulle både kunne produceres, monteres og give den rette effekt,” siger Jan Gress.
”Vi sætter stor pris på samarbejdet med både Kontrapunkt og Danish Crown om nye spændende løsninger.”

Projektleder Jan Gress

En god wayfinding sparer tid

Den nye wayfinding hos Danish Crown er disponeret ud fra princippet om at være synlig uden at skræmme og efter princippet lidt men godt. ”Det er netop afgørende elementer for en gennemtænkt wayfinding,” siger Jan Gress. ”Wayfinding skal jo netop spare tid for medarbejderne og de besøgende – ikke forvirre eller stresse. Det er lykkedes rigtig fint på Danish Crowns lokationer.”

Caseansvarlig

 

 

Portrætbillede af Jan Gress - Nonbye

Jan Gress

Lad os hjælpe din virksomhed med at skabe stærke visuelle udtryk!

Nonbye hjælper alle typer virksomheder, kæder og institutioner i alle brancher med at skabe visuel identitet med høj synlighed og ensartet udtryk. Vi vil også gerne hjælpe dig og dit projekt med at komme sikkert i mål – vi har 50 års erfaring at byde ind med. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende møde.

Skal vi kontakte dig og din virksomhed?

For at sikre at vores service og produkter er i højeste kvalitet, handler vi kun med erhvervskunder.