Foliering som del af større renoveringsplan

Nonbye har gennem flere år samarbejdet med Boligkontoret Fredericia om fornyelse af flere boligområder, som led i boligforeningens overordnede renoveringsplaner. Nonbye er således ansvarlige for foliering af altanfacader og lakering af værn på seks blokke i Sønderparken.

Værdifuld erfaring giver færre gener

Den værdifulde erfaring fra tidligere opgaver for Boligkontoret Fredericia har været til stor nytte i dette projekt. ”Denne gang var det opstillede stillads f.eks. smallere således, at det ikke har været til så stor gene for beboerne i stueetagen og deres adgang til haven,” fortæller Sales Manager Jesper Borchers. ”Vi har således på alle områder forsøgt at være til mindst mulig gene for beboerne.”

 

På forkant med potentielle udfordringer

 

”Der har været rigtig mange bolde i luften og ting som skulle koordineres. Men alt er forløbet forholdsvist gnidningsløst i kraft af vores læring fra tidligere projekter. Vi har dermed haft bedre mulighed for at være på forkant med potentielle udfordringer.”


– Sales Manager Jesper Borchers, Nonbye

Fokus på bæredygtighed og ensartet look

Boligkontoret i Fredericia har således i samarbejde med Nonbye fundet frem til, hvordan altanfacaderne på boligblokkene kunne friskes op med folie og dermed være med til at give hele området et mere indbydende udtryk. Der er valgt to foliefarver, som harmonerer fint med de øvrige farver i området, og dermed medvirker til at give hele området et mere indbydende udtryk.

Boligkontoret har også prioriteret bæredygtighed i projektet ved at vælge PVC-frie folier.

Folie den rette løsning

Folien er både valgt for at give facaderne det mest ensartede udtryk og for at reducere generne, arbejdsbyrden og økonomien ved projektet. ”Hvis paneler og værn skulle males, ville det kræve, at de skulle nedtages, slibes, afrenses, males og efterfølgende genopsættes,” fortæller Jesper Borchers. ”I den mellemliggende periode skulle en midlertidig afskærmning opsættes, og alt i alt ville det øge det håndværksmæssige arbejde og dermed hele økonomien i projektet.”

 

Caseansvarlig

 

 

Jesper medarbejder - Nonbye A/S

Jesper Borchers

Vil du vide mere?

Vi har stor erfaring og lyst til at hjælpe, hvis du giver os muligheden.

Kom rigtigt fra start – kontakt os nu! Vores råd er bedst, jo tidligere vi er med!

 

Skal vi kontakte dig og din virksomhed?

For at sikre at vores service og produkter er i højeste kvalitet, handler vi kun med erhvervskunder.