Det skaber synergi og commitment hos medarbejderne

SAHL Arkitekter står sammen med kunstner Susanne Lund Jensen bag de kreative vægdekorationer til Arla Foods afdelinger i Danmark og Sverige.

Nonbye har været ansvarlige for produktion og montering af de over 900 m2 folie, som er produceret med UV-farve for at sikre en slidstærk overflade.

Som ansvarlig for udviklingen og gennemførelsen af projektet er facility direktør Hardy Kjærgaard yderst tilfreds med resultatet og siger:

”Vi har med Susanne Lund Jensens udsmykning valgt at gå ud over det sædvanlige bl.a. i farvevalget. Det har givet noget unikt, hvilket netop er det, vi er gået efter.”

Folie i ny sammenhæng

Nonbye er ansvarlig for tryk og montering af folie på alle Arlas lokationer i Danmark og Sverige. ”Det er en rigtig spændende og meget anderledes opgave,” siger produktionschef Per Nonbye. ”Vores montører arbejder meget nøje efter de opstillede guidelines for de enkelte elementer. Der kan være rigtig mange delelementer i hver enkelt dekoration, og det kræver præcisionsarbejde.”

Behageligt miljø hos Arla

Arkitekt Susanne Lund Jensen er kunstneren bag de ca. 900 m2 folie med elementer fra bl.a. Arlas eget univers, som dekorerer mejerikoncernens hovedsæde i Aarhus.
Her anvendes printet folie, monteret på glas, som afskærmning i den store kontorbygning.
En løsning, som giver både medarbejdere og gæster et behageligt indtryk.

Stærke guidelines

 Farverne på folieudsmykningen er i dag blevet bærende for farvevalget i den øvrige indretning af Arlas kontorer, mejerier m.v. i både ind- og udland. Der udarbejdes guidelines, som nøje specificerer, hvordan både folieudsmykning og den øvrige indretning skal udføres.

Hardy Kjærgaard fortæller desuden, at folieudsmykningen ofte bliver brugt som baggrund, når Arlas CEO Peder Tuborgh interviewes til TV m.v., hvilket understreger den betydning udsmykningen har for virksomheden og dens visuelle udtryk.

En rar fornemmelse

De mange store glaspartier i hovedkontoret er således dekoreret med elementer fra naturen og Arlas eget univers. Lige fra det øjeblik man træder ind i den fem etager høje bygning, hvor hele midterpartiet er en høj atriumgård, giver de en rigtig behagelig fornemmelse. ”Når vi har gæster på rundvisning, udtrykker mange, at her er rigtig rart at være,” siger facility manager Susanne Lyng Nielsen fra Arla. ”Det samme hører vi fra medarbejderne. Alt i alt har vi med denne løsning fået et yderst behageligt miljø.”

Få din opgave rigtigt fra start

Uanset om du er lille eller stor, er det vigtigt at komme godt fra start. Gør brug af vores mangeårige knowhow inden for visuel profilering – kontakt os uforpligtende allerede i dag!

 

Caseansvarlig

 

 

Olafur Munk

Sparringspartner
+45 6161 0871
om@nonbye.dk

Skal vi kontakte dig og din virksomhed?

For at sikre at vores service og produkter er i højeste kvalitet, handler vi kun med erhvervskunder.