Nedbringe klimaaftrykket

Arla har for kort tid siden sendt den første store el-lastbil på gaden. Bilen skal transportere mælk til København. Den nye lastbil udleder hele 67% mindre CO2 end sammenlignelige lastbiler. El-lastbilen er en del af en række forskellige Arla-initiativer, som skal nedbringe klimaaftrykket fra transport.

Bæredygtighed står højt på dagsorden

Den nye el-lastbil er folieret i samarbejde med Nonbye. ”Vi har naturligvis anvendt den mere bæredygtige, PVC-frie folie. Det har vi de seneste år gjort på alle de lastbiler, vi folierer for Arla,” fortæller sparringspartner Olafur Munk. ”Bæredygtighed står højt på dagsordenen hos Arla, hvilket naturligvis også skal slå igennem her på folieringen.”

 

”Det er helt i vores ånd at prioritere de bæredygtige løsninger, og vi har gennem årene deltaget aktivt i udviklingen sammen med 3M. Vi gør kontinuerligt meget for at udbrede kendskabet til mulighederne hos vores kunder.”


– Sparringspartner Olafur Munk, Nonbye

Mangeårigt godt samarbejde

Nonbye er også ansvarlig for produktion og montage af bilreklame på de resterende godt 200 lastbiler i Arlas vognpark, som kører mælk ud til omkring 2.600 detailbutikker dagligt. Arla og Nonbye har arbejdet sammen i en længere årrække på både dette og andre områder, som styrker Arlas visuelle identitet.

Minilastbil til ministeren

Transportminister Benny Engelbrecht var i slutning af september med til at sende den nye el-lastbil ud på
sin første køretur. I den anledning fik han udleveret en miniudgave af Arlas el-lastbil, som også var produceret af Nonbye.

 

Caseansvarlig

 

 

Olafur Munk - profilbillede

Olafur Munk

Vil du vide mere?

Vi har stor erfaring og lyst til at hjælpe, hvis du giver os muligheden.
Du kan se flere cases og læse mere om vores bilreklame her

Kom rigtigt fra start – kontakt os nu! Vores råd er bedst, jo tidligere vi er med!

 

Skal vi kontakte dig og din virksomhed?

For at sikre at vores service og produkter er i højeste kvalitet, handler vi kun med erhvervskunder.