Europæisk pris for at være stilren og smuk.

Parken ved Aarhus Universitet (AU) har fået en europæisk pris for at være stilren og smuk. For ikke at skæmme helhedsindtrykket af den smukke park greb man muligheden for indpakning af en affaldscontainer i folie med print.

Marius Pedersen A/S er en landsdækkende miljøvirksomhed, som leverer moderne affaldsbehandling.  I forbindelse med salg af en ny komprimatorcontainer til Tandlægeskolen, som er beliggende i Universitetsparken, foreslog Christian Bredvig fra AU at male eller evt. foliere containeren for at slippe for alger og graffiti på den.

Godt samarbejde

Per har oplevet et rigtig godt og behageligt samarbejde med Nonbye.

”De er nogle rigtig rare og seriøse mennesker,” siger Per. ”Når man kommer hos dem i Odder, kan man straks mærke, det er en god arbejdsplads, hvor man passer godt på sine medarbejdere. De har fart på, men har altid tid til at fokusere på netop min opgave. Den positive stemning bringes på bedste vis videre til os som kunder.”

Fri for alger og graffiti

Miljøkonsulent Per Nielsen fra Marius Pedersen A/S kendte Nonbye fra tidligere og kontaktede dem for at høre, hvilke muligheder der ville være for at pakke containeren ind i folie som alternativ til maling.

”Vi ville jo gerne undgå, at containeren stod og var et ”grimt” indslag i en ellers smuk park ved både at være en container – men også ved ofte at være fyldt med alger og graffiti, derfor var vi omkring forskellige former for maling med speciallak – herunder også folie til beklædning af containeren.” fortæller Per Nielsen.

Stolthed over affaldscontainer

I dag står Tandlægeskolen med en flot folieindpakket container, som falder i med bygningen og omgivelserne, den er placeret sammen med. ”Det var Nonbye’s idé at bruge folien aktivt ved at printe noget på den,” siger Per Nielsen. ”Kunden (Tandlægeskolen) foreslog at bruge mursten til dekorering.

Nonbye var straks med på idéen og fik den omsat til et flot design, printet på folien og monteret på containeren. I dag er kunden meget stolt af containeren, og den får meget positiv omtale.”

Mulighed for at tage idéen med videre

Per Nielsen ser mange muligheder for at tage den idé med videre til andre af Marius Pedersens kunder.

”Vi søger altid at give vores kunder de bedste løsninger, og herunder hjælper vi også i det omfang, vi kan med ting ”rundt om” containere og affaldsløsninger.
Jeg er sikker på, at denne idé med at ”skjule” containeren ved at beklæde den med folie, kunne være interessant hos mange af vores andre kunder.”

Caseansvarlig

 

 

Olafur Munk

Sparringspartner
+45 6161 0871
om@nonbye.dk

Vi hjælper også gerne dig

Måske har du spørgsmål, som hurtigt kunne besvares af en stemme i telefonen eller via mail.
Kom rigtigt fra start – kontakt os nu! Vores råd er bedst, jo tidligere vi er med!

 

Skal vi kontakte dig og din virksomhed?

For at sikre at vores service og produkter er i højeste kvalitet, handler vi kun med erhvervskunder.