Black Week mission fuldført

25. november 2021

Shaping New Tomorrow (SNT) har mange spændende overraskelser til kunderne under Black Week. Nonbye er super stolte over at være med til at føre flere af ideerne ud i livet med iøjenfaldende facadeskilte.

”Agents of Tomorrow” er omdrejningspunkt for årets kampagne. Her havde SNT bl.a. et ønske om at give alle facadevinduer et mørkt look, hvor man blot kunne se lys og silhuetter igennem. 

”Vi har fra starten set på forskellige løsninger sammen med kunden. Valget faldt på en specielt printet folie med et mørkt dusted look, der giver et meget eksklusivt udseende,” fortæller Olafur Munk fra Nonbye. ”Vi har efterfølgende produceret og monteret den valgte folie på vinduerne hos alle SNTs seks butikker, så de stod klar til kampagnens start.”

For at fuldføre årets Black Week mission er ”Agents of Tomorrow” også ført ind i butikken med opfordring til ”Share your agent look”.  Den del er underbygget med foliedekorationer på spejle og prøverum med netop dette budskab.

Et par af fordelene ved selvklæbende folie

  • Logo-markering på facade og vinduespartier
  • Sælge mere ved at tiltrække større opmærksomhed
  • Skabe en stærkere visuel identitet

Foliedekorationer er billeder og grafik printet på- eller udskåret i selvklæbende folie og kan opklæbes på stort set alle faste overflader. Nonbye kan hjælpe jer med at se de utallige muligheder, og hvordan de produceres. Vi klarer også opsætningen uden store gener for jeres daglige drift.

Hvad koster selvklæbende folie?

Selvklæbende folie kan udformes på mange måder, og prisen kan derfor variere meget. Følgende faktorer har indflydelse på den endelige pris:

  • Størrelse og antal
  • Materialer
  • Foliekvalitet og garanti
  • Monteringsforhold
  • Leveringstid
Garanti

Nonbye er den eneste autoriserede 3M-producent i Danmark og kan tilbyde totalgaranti, som dækker alle direkte omkostninger. Nonbye er 3M MCS-certificeret og kan levere selvklæbende folie med 3M’s mest omfattende totalgaranti.

Vi er ISO 9001 & 14001 certificeret